Mijlocaşul Cristi Todea, căpitanul grupării medieşene, a mărturisit că deşi echipa pregătită de tehnicianul Cristi Pustai şi-a îndeplinit obiectivul rămîne regretul că Mediaşul a ratat în ultima etapă o calificare istorică în preliminariile Europa League.

„Pentru noi a fost un an foarte bun în care am reuşit să ne îndeplinim obiectivul fixat la debutul sezonului,acela de a ne clasa în primele opt echipe din ligă. Dacă cineva mi-ar fi zis la începutul campionatului că ne vom bate pentru un loc în Europa pînă în ultima rundă nu cred că l-aş fi crezut. Desigur că acuma rămîne regretul că nu am ocupat o poziţie mai bună.Probabil nu am avut curaj şi am pierdut puncte importante care ne erau la îndemînă în primele etape din retur. Sincer, nu mă gîndeam că Steaua o să bată la Cluj.

Tot ce a depins de noi am făcut iar la Craiova am învins în ultima etapă. Pot să spun că pentru noi aceşti ani au reprezentat o tranziţie bună. În primul sezon în liga întîi am fost la retrogradare,pe urmă am ajuns o echipă de mijlocul clasamentului iar acuma am demonstrat că sîntem o echipă care se bate de la egal la egal cu marile forţe ale campionatului.Îmi doresc foarte mult ca sezonul următor să ne continuăm seria ascendentă şi cu o pregătire mai bună şi cu mai multă concentrare să devenim o echipă de care să se teamă toţi şi să ne respecte şi mai mult”,a afirmat Todea.

Vacanţă pînă pe 13 iunie
Odată cu ultima etapă,jucătorii medieşeni au intrat de ieri oficial în vacanţă pînă pe data de 13 iunie. După reunirea lotului echipa va rămîne pentru reacomodare la efort timp de o săptămînă la Mediaş iar apoi va urma un stagiu de pregătire montană.La fel ca în ultimii ani,al doilea stagiu de pregătire va avea loc în localitatea maghiară Debrecen.