De foarte mult timp am cautate diverse metode prin care sa imi iau mancare gatita acasa la munca. De-a lungul anilor am utilizat diverse tipuri de caserole, pungi si cutii pana cand intr-un final am aflat despre magazinul online Sanito.ro, de la un coleg de la munca.

Nu neaparat ca aici am gasit noi metode de ambalare si transport a alimentelor si bauturilor insa calitatea produselor disponibile este net superioara fata de cele din alte magazine. Si mai mult de atat, preturile sunt foarte accesibile, mai ales pentru cei care cumpara ca persoane juridice, pretul fiind fara TVA iar transportul gratuit, realizat in 24 de ore.

Pentru mine cele mai importante sunt caserolele, pentru a-mi putea lua mancarea la munca cat mai simplu. La Sanito am descoperit modele de caserole destul de interesante ca aspect si functionalitate, care pot pastra mancarea proaspata si gustoasa. Multe dintre modelele anterior, fie ele din pastic sau carton, dadeau alimentelor un miros cam neplacut, mancarea fierbinte forma condens si incalzea caserola prea rau. Dar, de cand folosesc caserole de unica folosinta de la Sanito.ro nu imi mai fac griji din aceste cauze.

Tot pentru ambalare utilizez si folie aluminiu, in mare parte pentru sandwich-uri sau pentru a acoperi anumite caserole in cazul in care nu am capac dar si pungi plasic sau din hartie. Si aceasta ofera aceleasi proprietati ca si caserolele, pastrand mancarea proaspata si in siguranta. Astfel am inceput sa invat ce inseamna cu adevarat calitate superioara. Am observat acelasi timp si ca unele dintre firmele de la care mai comanda mancare colegii de serviciu utilizeaza aceleasi consumabile, poate chiar de la Sanito.

Ceea ce imi place cel mai mult este ca aici pot gasi caserole pentru un anumit tip de mancare, ca de exemplu caserole pentru supa, pentru salata sau caserole „platou” pentru alte tipuri de mancare. Si pentru ca tin cont de reciclare si efectele negative ale poluarii, aleg doar produse biodegradabile, in acest caz caserole din trestie de zahar.

Acelasi lucru il pot spune si despre paharele pe care le cumpar de aici. Aleg pahare de unica folosinta din carton, cu tot cu capac, pentru cafea. Ca si mancarea, si cafeaua o prepar acasa si o iau la munca intr-un termos dar prefer sa o beau din pahare. De aceea, am mereu la birou unde set de pahare, unul de capace si unul de palete pentru a mesteca in ea.

Una dintre problemele cu care se confrunta multe persoane dar si afaceri care au nevoie de consumabile de catering este alegerea furnizorilor. In unele cazuri nu pot gasi la acelasi furnizor toate cele necesare fapt care aduce de la sine costuri mai mari pentru transport si nu numai. Dar la Sanito vom gasi tot ceea ce avem nevoie pentru orice tip de afacere in care este nevoie de astfel de consumabile, indiferent daca este vorba despre alimente sau bauturi.

O afacere este cu atat mai buna cu cat le ofera clientilor servicii si produse mai bune. De accea Sanito.ro este cea mai buna alegere in aceasta privinta.