Formaţia FCSB a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. iar la finalul partidei, Edward Iordănescu a enumerat aceleaşi nemulţumiri ca în urmă cu doar câteva zile.

Edi Iordănescu: Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu, a declarat, vineri seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-2, că nu este corect faptul că formaţia sa a trebuit să dispute trei partide în şapte zile, spre deosebire de gruparea bucureşteană. El a menţionat că FCSB s-a impus pentru că este “mai valoroasă, mai speculativă şi mai şmecheră”.
“Nu a fost drept ce s-a întâmplat cu programul. Noi am jucat trei meciuri în şapte zile şi FC Voluntari şi FCSB au jucat două. Echipa a făcut o primă repriză foarte bună. FCSB a avut o situaţiie, în minutul 44. Cu puţină şansă, dacă marcam, altfel gestionam repriza a doua. În repriza a doua am pierdut intensitatea. Totuşi până la situaţia golului nu a avut situaţii adversarul. Noi suntem naivi, după Astra în care am avut ocazii astăzi venim şi pierdem un joc şi ne gândim cum am pierdut. A câştigat o echipă mai valoroasă mai speculativă şi mai şmecheră. Am venit aici într-un picior. Dacă m-a deranjat altceva în afara rezultatului a fost uşurinţa cu care s-au dat cartonaşe, chiar mi s-a părut exagerat. Sperăm. Mergem până la capăt, mai avem două etape. Încercăm să ducem lupta până la final cu capul sus. Avem probleme majore de lot”, a spus Iordănescu. El a menţionat că îi mulţumeşte conducerii clubului pentru eforturile depuse în condiţii financiare dificile. “Vine iarna şi ne apucăm din nou de calcule, calculez fiecare cent. Am găsit bilete de avion la discount să mergem până la Iaşi. Am mai văzut avion doar în filme în ultima perioadă”.

Bogdan Argeș Vintilă: Puteam să marcăm de mai multe ori

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat vineri seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, că rezultatul este unul corect, deşi formaţia sa ar fi putut să mai înscrie.
”Este o victorie foarte importantă, îmi felicit jucătorii pentru că au marcat şi au avut încredere în ei. Sunt momente în care nu îţi iese nimic şi poţi claca. Puteam să marcăm de mai multe ori, dar până la urmă este un rezultat corect. Cele trei puncte mă bucură cel mai mult, a spus Vintilă, după meci. El a precizat că Bălgrădean şi-a făcut datoria şi a vorbit şi despre înlocuirea lui Gnohere cu Moruţan: “Şi-a făcut datoria, atât. Şi-a făcut datoria. De-aia sunt puşi în poartă, să ajute când jucătorii mai greşesc. Sunt momente în care trebuie să respectăm anumite sarcini de joc. Dacă nu le respecţi, intră altul. Moruţan are calitate şi mă bucur că a intrat atât de bine. Orice jucător care iese este nemulţumit, dar nu trebuie să dăm explicaţii”.