Luna decembrie le aduce iubitorilor muzicii folk din Mediaș un concert cu doi dintre cei mai apreciați artiști ai acestui gen. Adrian Mărgineanu (voce, chitară) și Dorin Pitariu (chitară) au format trupa OCRU și, vin la Mediaș, în data de 16 decembrie 2017 începând cu ora 20:00 la restaurantul chinezesc Zen, pentru a prezenta un proiect live inedit. Stilul muzical ce definește proiectul OCRU a fost numit “bolk” – o combinație de folk și bossa nova.
“Noi suntem bolnavi de bolk, adică și de bossa nova și de folk. Iar bolk-urile noastre sunt: despre femei, cu trupuri, cu femei, cu nisipuri, pentru femei, despre frustrări, cu ochi albaștri, verzi sau ocri, despre politică și cam atât. E foarte simplu!“, spune Adrian Mărgineanu.
De asemenea, în cadrul concertului veți putea asculta live unele dintre cele mai cunoscute piese semnate Adrian Mărgineanu: “Cafeaua”, “Fotolii de paie”, “Ochii ocri” sau “Suna-mă noaptea”. Rezervările se fac numai pe bază de bilet. Suport artist: 25 lei. Alte informații: 0754497829 (Paul Bîrsan).