Trei formații medieșene concertează în acest sfârșit de săptămână la Hanul Greweln. Sâmbătă, 23 februarie 2019, de la ora 19:00, Grupul Motto, Ela Sol și Dinamic vă invită la concertul “Puterea dragostei”. Cu o zi înainte de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români cele trei formații v-au pregătit un concert cu melodii de dragoste românești, dar și din repertoriul internațional. 

Despre Ela Sol

Daniela Tulai-Depner și Solomon Brezoi formează duetul Ela Sol. Daniela Tulai-Depner, s-a născut la Hamburg și-a început cariera artistică la Mediaș în cadrul trupei de teatru Alb Negru. Cei doi au participat la concursului de televiziune “Românii au talent”, de la Pro TV. Proiectul Ela Sol s-a născut din dragoste. Amândoi artiști fiind, era doar o chestiune de timp, până când s-au decis să dea startul unui proiect comun. Cei doi se completează unul pe celălalt și au reușit să transmită o energie electrizantă pe scenă, cântând melodii în română, engleză și germană, dar și compoziții proprii. Prin muzică cei doi și-au găsit o modalitate de a face față tuturor provocărilor vieţii moderne. ’When we’re not making out, we’re making music together.’’, declară cei doi îndrăgostiţi.

Despre Grupul Motto

Grupul a luat ființă in anul 2009, având concertul de debut pe scena Sălii Traube din Mediaș. Are participări la diferite Festivaluri de gen cum ar fi: Folk You, Floare de Folk, Inter-Art, Ilva Fest, Mediaș Cetate Seculară, Transilvania Fest, Mediaș Cetate Medievală, MECEFF, precum și la alte evenimente în organizare proprie sau în colaborare cu alte entități. Grupul Folk Motto, este compus din Adela Deac Cristea, Lea Muszka, Bogdan Suciu și Daniel Cristea, patru voci diferite ce formează împreună o entitate armonioasă, dominată de plăcerea de a cânta. Membrii grupului sunt fondatori ai Asociației Culturale “Mediaș-Cetate Seculară” ce are ca obiectiv principal promovarea muzicii folk și a poeziei și au reușit să revigoreze muzica folk din Mediaș și festivalul Mediaș Cetate Seculară, cel mai vechi festival de muzică folk din România. 

Despre Dinamic – 2018

Trupa Dinamic a luat ființă la finele anului 2017, din foști membri ai mai multor formații medieșene: Dan Mihai (clape, vocal), Tibi Juchi (chitară solo, vocal), Nelu Muntean (bass, vocal), Mircea Hodârnău (chitară, vocal) și Bogdan Pepene (baterie). Cu peste 30 de ani de carieră muzicală la activ, fiecare dintre actualii membrii ai trupei Dinamic și-au alcătuit un repertoriu bogat în hituri pop-rock, din topurile autohtone și internaționale. Dinamic dispune de un repertoriu format dintr-o bogată colecție de coveruri ale unor nume celebre: Eric Clapton, The Beatles, Muddy Waters, Deep Purple, Compact, Creedence Clearwater Revival, Tina Turner și mulți alții.