Iubitorii muzicii folk din municipiul Mediaș sunt invitați să participe la un concert cu trupa Arhaic, Eugen Avram și invitații Feri Teglas și Dan Ilcuș, la restaurantul Chinezesc Zen, în data de 18 noiembrie 2017 începând cu ora 19:30. Trupa de muzică folk Arhaic a fost înfiinţată în anul 2011 în cadrul Centrului de Cultură al judeţului Teleorman. Trupa Arhaic a reuşit deja să se impună, aducând un palmares de invidiat pentru cei doi ani de la apariţie: Premiul special al juriului la Trofeul de folk de la Brăila, Premiul de popularitate la Ploieşti, locul II la Festivalul naţional de muzică folk “Nord-Est-Folk” Dorohoi sau menţiune la Festivalul “Tatiana Stepa”. Unicitatea acestui eveniment este Eugen Avram, un altfel de “om cu chitară”, un om fain, care ajunge pentru prima dată la Mediaș, într-un concert public. Eugen Avram, este un folkist complex ce îşi impresionează fanii cu fiecare ocazie. A susținut turnee în toată țara, a avut diverse apariții radio-tv, inițiator al fenomenului folk „Zona de Mijloc”, colaborator în numeroase proiecte și câștigător al unui număr considerabil de premii. Din colecția de trofee folkiste a Mediașului lipsea tocmai “Prima dragoste curată”. Lumea (noi și alții) îi fredonează piesele fără să știe ale cui sunt. O să vedem originalul. O să fie o seară specială, nu am nici o îndoială.
“La început, orice cântăreţ de folk cântă melodiile altor artişti. Este imposibil ca un începător să îşi compună propiile melodii. Aşa am fost şi eu, dar, după ceva timp, am reuşit uşor, uşor să am melodiile mele. Majoritatea versurilor sunt din poezii celebre, adaptate la o linie melodică”, 
Rezervări se pot face numai prin achiziționarea de bilete (25 lei) la numărul 0742177477, altfel primul sosit primul servit.