După o perioadă de aproximativ 2 ani se întâmplă să-i avem din nou pe același afiș pe Mircea Rusu și Virgil Suciu! Așadar, vă așteptăm cu drag să petrecem o seară memorabilă, vineri, 15 februarie 2019, la Hanul Greweln, începând cu ora 20:00, în compania cunoscuților Mircea Rusu și Virgil Suciu. Cu puțin timp în urmă, Mircea Rusu a lansat un triplu CD intitulat „Deschide-ți inima!” un material foarte proaspăt în orchestrații și sound, unitar ca purtător al singurului mesaj important pe această lume – dragostea, dar și o carte de beletristică intitulată „Lumea din mine”. Nu ratați să fiți prezenți și să vă bucurați de o seară live de excepție. Suport artiști: 30 lei. Informații și rezervări la telefon: 0748204220 sau 0742124143.

Despre Virgil Suciu

Cunoscut în ultima perioadă mai mult ca un interpret de muzică folk, Virgil Suciu și-a început cariera muzicală încă din școala generală. Ca elev, a participat la multe festivaluri și a câștigat faza republicană a festivalului ”Cântarea Romaniei”. La Mediaș a cântat cu formația Sens Unic, cu care a câștigat prezența pe o compilație a casei de discuri A&A Records, iar apoi a început colaborarea cu Mircea Rusu Band, colaborare care continuă și în ziua de azi.

Despre Mircea Rusu
 

După absolvirea liceului de muzică, Mircea Rusu se face cunoscut publicului din întreaga țară ca solist de muzică folk, la Cenaclul Flacăra și Serbările Scânteii Tineretului. Apare în concerte alături de cele mai importante grupuri ale timpului, Roșu și Negru, Sfinx, Iris, Holograf, iar după Revoluție, între 1990-1995, cunoaște cinci ani de glorie alături de trupa Compact, ca solist vocal, compozitor și textier. În 1995, artistul decide revenirea la cariera solo, trecând totodată de la tiparul folk la nuanțele cântecului politic. Din cele 25 de piese noi, „Omu’ bun și pomu’ copt” sparge toate topurile, în mai puțin de o lună devenind cea mai difuzată și mai solicitată piesă – performanță atestată de un raport al companiei specializate Musitech. Albumul cu acelasi titlu se vinde în peste un milion de exemplare și obține Discul de Aur. S-a retras vreme de trei mandate de primar în locul de unde este originar, comuna transilvană Band, iar acum a revenit la prima sa iubire, muzica.