Fiecare casa sau gospodarie are un mod propriu de a se organiza. Vorbim despre fiecare aspect legat de viata de zi cu zi, de la plata facturilor, pana la modul in care aruncam gunoiul. Oh, da! Aruncatul gunoiului este un proces important. Si nu este vorba despre aruncarea deseurilor menajere si a altor obiecte din casa in acelasi loc. Trebuie sa facem o separare clara a acestora. Si asta presupune sa aplicam colectarea selectiva chiar si in propria gospodarie. Colectarea selectiva este separarea deseurilor de plastic, hartie, sticla si metal de restul deseurilor. Acesta reprezinta un comportament de dorit in orice comunitate civilizata cu preocupari de mediu. Colectarea si recuperarea materialelor reciclabile este, de asemenea, o preocupare din ce in ce mai implementata in tot mai multe orase din tara. In contextul unor mentalitati si perceptii existente, asteptarile tind sa se indrepte catre cresterea controlului pentru un management mai bun al colectarii selective. Colectarea selectiva se face incepand din familie. De la copilul de 3 ani si pana la bunic, cu totii trebuie sa faca colectare selectiva, atat cat se poate. Si, daca doriti sa contribuiti major la acest proces, trebuie sa va dotati cu tot ceea ce este necesar. Asta inseamna ca trebuie sa va dotati gospodaria cu cosuri gunoi special concepute pentru colectarea selectiva. Se gasesc la magazinul online sanito.ro. Se numesc chiar cosuri colectare selectiva si au un design extraordinar de elegant, fiind numai bune pentru a fi implementate intr-o gospodarie. Magazinul are si eurocontainere si pubele, moderne si conforme cu legislatia in vigoare, atat romaneasca, cat si europeana. Ce fel de cosuri trebuie sa avem in gospodarie, sau, mai bine zis, ce modele se potrivesc unei locuinte?

Pe site-ul sanito.ro se remarca cateva tipuri de cosuri:

Cosuri cu capace rabatabile, de 45L, tot pentru colectare selectiva. Cosurile de acest tip sunt ajutorul ideal in sortarea deseurilor in birouri, scoli, spitale. Cosurile sunt superpozabile. Suprafata neteda usureaza curatarea. Forma si marimea cosurilor sunt proiectate special pentru colectarea de hartii de birou sau sticle PET. Cosurile de gunoi pentru reciclare selectiva sunt ideale si pentru propria locuinta.

Ecomode PC este un alt model. Acesta are un design inedit ce ofera acestui model posibilitatea de a fi amplasat in nenumarate spatii si locatii care mai de care mai variate. Aceasta pubela poate veni in dimensiuni si capacitati variate, precum si optiuni de etichetare intuitive. Sunt cele mai bune cosuri pentru locatiile elegante, unde imaginea conteaza extraordinar de mult. Acest cos de colectare selectiva este din metal vopsit in camp electrostatic. Se poate alege si comanda orice culoare din spectrul RAL. Veti primi etichete/ stickere pentru semnalizarea corecta a deseurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard in care este disponibil cosul de colectare selectiva sunt: 35L; 60L; 100L. La comanda pot fi disponibile si marimi personalizate. Iata cateva caracteristici ale acestui produs: Inele pentru prinderea sacilor de gunoi, Capace detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Trebuie sa stiti ca se poate amplasa in interior, cat si in exterior. In plus, se pot solicita si alte tipuri de personalizari ale produsului cum ar fi dimensiunile, capacitatea, numarul de cosuri, etichete etc.

Pentru a vizualiza mai multe modele, intrati pe sanito.ro!