Minunatul interior al faimosului salon de infrumusetare de tip Spa din Bucuresti, Antica Hair Studio, este un exemplu de proiect unic. Designul elegant, organizarea competenta a iluminatului, spatiul gandit antic si ergonomic,  spune multe si ai ce invata. Serviciile de inalta calitate, de coafura si de infrumusetare, sunt intotdeauna abordate individual si creativ pentru fiecare client, la preturi rezonabile. Atmosfera prietenoasa si personalul amabil,  este  ceea ce deosebeste salonul de infrumusetare Antica HairStudio de alte saloane.

Minoritatea pe care nu ai gasit-o in saloanele de infrumusetare din Bucuresti, adica, servicii de calitate la un cost moderat, te asteapta in salonul elegant cu aspect antic parizian. Acest salon coafura Bucuresti, reprezinta frumusetea si stilul fara patos. Vei obtine intotdeauna mai mult, deoarece salonul de frumusete investeste in profesionalismul maestrilor si nu in publicitate. Sunt alese cele mai bune produse de la liniile brandurilor celebre si iti va fi oferita cea mai eficienta ingrijire pentru piele si par.

Tunsori

De cele mai multe ori, hair stylistii salonului, trebuie sa efectueze acelasi tip de munca, si anume,  taiat, stil, ajustat … Insa, uneori, este necesar sa rezolve sarcini neobisnuite si interesante, iar in indeplinirea acestora, este verificat nivelul de profesionalism al frizerul maestru.  La salonul de infrumusetare din Bucuresti, si la serviciul de frizerie si coafor  sunt efectuate tunsori elegante, creative si clasice, subliniind frumusetea fetei masculine si feminine. In plus fata de imaginea eleganta, este apreciat si caracterul practic al coafurii, iar maestrii salonului, cunosc tehnicile de tunsori care ofera un stil usor de ingrijire la domiciliu.

Imagineaza-ti ca ai venit de la salonul de infrumusetare, cu o tunsoare noua intr-un stil frumos, iar in dimineata urmatoare, sa fie necesar sa te chinui din greu cu aranjatul. Acest lucru strica starea de spirit, pentru ca a doua zi, nimeni nu va observa noua tunsoare. Maestrii salonului de tip Spa tund elegant, frumos si usor, iar clientii sunt fericiti sa vin din nou pentru coafuri si tunsori noi.

Tunsori clasice (de zi cu zi)

In fiecare zi, la locul de munca, in vacanta, in compania prietenilor si colegilor care nu iti sunt familiari intr-o societate, doresti sa arati bine, fiind important sa faci o impresie buna. Tunsul joaca un rol important in crearea imaginii. Tunsorile clasice, cel mai adesea numite de fiecare zi, formeaza opinia celorlalti din jurul tau in fiecare zi. Pentru a iesi in fiecare zi din banalitate, trebuie sa ai o coafura stilata sau stricta care ti se potriveste. Tunsul clasic este intotdeauna practic, iar daca arati bine, te simti minunat.

Tunsori de avangarda (creative)

 

Deseori intalnim tunsori de avangarda in revistele de moda si pe ecranele de televiziune. Astfel de tunsori se numesc creative sau de avangarda. Multe dintre aceste coafuri, sunt realizate in combinatie cu multi-ton coloristic, completat cu un make-up luminos, pentru a crea o imagine unica. De asemeni, daca ai o anumita dorinta, poti incerca intotdeauna o astfel de imagine la salon de infrumusetare Antica Hair Studio. Tunsorile oferite de maestrii salonului femeilor si barbatilor, pot transforma intregul aspect, adaugand culoare imaginii si, eventual, vor aduce schimbari radicale in viata ta.