Imi plac lucrurile fine! Asa a fost din totdeauna si, ca adult, aceste obiceiuri nu s-au schimbat. Din contra, faptul ca am un serviciu imi permite sa cumpar tot ce este mai bun pentru ingrijirea personala, iar lucrurile fine nu fac exceptie. Cel mai pretentios sunt atunci cand vine vorba de prosoape, deoarece dupa fiecare dus fierbinte imi palce sa folosesc un prosop care sa pastreze, odata pus pe corp, caldura pielii. In plus, prosopul trebuie sa fie asemenea unei imbratisari.

Cele mai bune prosoape bambus le-am cumaparat de pe site-ul magazinului online morrisalexander.ro. Acest magazin este specializat in comercializarea accesoriilor si a produselor pentru casa, iar totul este de calitate. Gama lor de prosoape bambus este printre cele mai bune, deoarece prosoapele sunt ieftine, iar calitatea este extraordinara.

De ce prosoape de bambus?

Din simplul motiv ca fibra de bambus este cea mai rezistenta si nu retine acarieni si praf. In combinatie cu bumbacul, bambusul ofera produsul ideal pentru a absorbi orice strop de apa de pe piele.

Fibra de bambus este utilizata la realizarea mai multor produse textile, acestea fiind potrivite pentru orice anotimp, deoarece materialul realizat din bambus pastreaza caldura pe timpul iernii si racoarea in perioadele toride ale anului.

  • a dovedit ca materialele fabricate din fibra de bambus absorb cu 40% mai multa umiditate fata de materialele confectionate din bumbac, fara ca omul sa perceapa senzatia de umezeala la atingerea materialului. De asemenea, firul obtinut din fibra de bambus este mult mai lucios si mai fin decat bumbacul. In cazul materialului de bambus, o densitate de 400 este echivalenta cu desitatea de 1000 fibre in cazul bumbacului. Aceste proprietati ofera lenjeriilor de bambus finetea si delicatetea casmirului sau a matasii.

 

Alegerea prosopului

Ca utilizatorul sa beneficieze maxim de prosopul pe care il cumpara, trebuie sa tina cont de anumite criterii. De exemplu, greutatea prosopului reprezinta un factor foarte important. Cu cat este mai greu prosopul, cu atat mai mai mare va fi absorbtia apei.

Prosop de fata vs prosop de corp?

Ambele sunt la fel de importante, insa trebuie diferentiate. Nu este niciodata o idee buna sa folosesti acelasi prosop cu care te stergi pe picioare pentru fata. Cel mai probabil acesta va favoriza aparitia cosurilor si eczemelor.

Bumbac si bambus

Pentru a obtine cel mai bun produs, atunci este indicat sa cumparati un prosop care sa detina in compozitia sa 60% fibra de bambus si 40% bumbac. Aceasta combinatie este de preferat, deoarece prosopul va absorbi mult mai repede apa si se va usca tot la fel de repede. In plus, fibrele de bambus nu retin bacterii.

Magazinul morrisalexander.ro este locul de unde imi place sa cumpar, de fiecare data, prosoape de calitate, datorita preturilor accesibile si a serviciului de livrare rapid. Am recomandat de fiecare data acest magazin tuturor celor care m-au intrebat de unde imi cumpar prosoapele si cine detine cea mai buna gama de accesorii pentru casa.

Morris Alexander este magazinul cu stil si lucruri din belsug pentru casa ta!