Putina lume nu agreeaza filmele pentru copii, multi le adora. De fapt, filmele de animatie au ramas singurele filme care se adreseaza intregii familii si care pot fi o experienta cu mult mai interesanta si relaxanta fata de alte genuri. Filmele de actiune pot fi mult prea violente si, cu siguranta mult prea agresive pentru copii, la fel ca si cele de tip SF, care scot la iveala o lume imaginara a unor regizori. Desi pana si copiii sunt atrasi de filmele SF, acestea inca contin pe alocuri unele scene ce nu ar trebui sa ajunga in vazul copiilor.

De obicei, filmele de animatie au in spate o buna povata pentru cei mici si sunt realizate intr-un mod captivant, fara a starni controverse. Acestea au putin din toate – romanta, mister, spaima, comedie, potrivindu-se oricand si in orice sezon. Filmele de animatie sunt probabil printre singurele genuri de filme pe care iti face placere sa le revezi si a doua oara. Hai sa vedem ipreuna un top al celor mai bune si apreciate filme de animatie pentru copii.

Cele mai bune filme de animatie pentru copii

  1. Spider-Man

Spider-Man este unul dintre cele mai ravnite filme ale momentului. Acesta se bucura de o popularitate remarcabila inca de la aparitia primelor serii de episoade animate. Toti copiii asteptau cu sufletul la gura un sfarsit ca-n basme si salvarea orasului de cei mai mari si renumiti raufacatori. Cert este ca filmul a creeat multe iluzii copiilor care, nu-i de mirare ca-si doresc sa devina si ei super eroi.

  1. How to Train Your Dragon

“Cum sa-ti dresezi dragonul” a ajuns la cea de-a treia pelicula din seria sa si este considerat un film de animatie de-a dreptul incantator. Marii critici spun ca filmul are o grafica excelenta indiferent de versiunea filmului, iar povestile raman de-a dreptul captivante. Sunt filme la care nu te plictisesti si care demonstreaza ca orice creatura poate fi imblanzita de cele mai pure suflete.

  1. Hotel Transylvania

In urma cu cativa zeci de ani in urma, nimeni nu ar fi putut prezice succesul pe care il va avea lansarea unei comedii animate avandu-l in rol principal pe Dracula si familia sa. Cert este ca istoria si toate acele istorioare care fac inconjurul lumii referitor la cine a fost Dracula, capata o nota mai interesanta prin vizionarea acestui film. Si el are putin din toate genurile posibile, este un film de familie la care nu te plictisesti si prin intermediul caruia va veti distra pe cinste.

  1. Minions

Minionii si filmele cu minioni, respectiv seria Despicable Me sunt iarasi unele dintre cele mai cerute aparitii din ultimii ani. Acestia au cunoscut succesul odata cu lansarea primului film cand acestia ne-au aratat pentru prima data ca nu umorul nu are limite si ca unii raufacatori nu sunt atat de rai pe cat ar vrea ei sa para. In acelasi timp, Minionii ne invata ca unde’s multi, puterea creste, si ca intotdeauna familia primeaza si are succes in orice.