A face curatenie este o necesitate si, desi pare usor, uneori avem nevoie de adevarate strategii pentru a pune in practica acest lucru. Cu cat locuinta este mai mare, cu atat procesul de curatenie dureaza mai mult. Cu cat avem mai multi membrii ai familiei in casa, cu atat trebuie sa acordam o atentie si mai mare igienizarii locuintei. Iar daca in familie sunt si copii, atunci dezinfectarea locuintei trebuie sa fie o prioritate.

De exemplu, in camera copilului nu este suficient doar sa aspiram si sa stergem praful. Copiii, in special cei mai micuti dintre ei, au tendinta de a baga manutele in gura, de a pune mainile pe jos sau de a atinge diverse obiecte. De aceea, este extrem de important sa facem o curatenie mai profunda. Pentru aceasta putem folosi produse igienice Tork, pe care le vom achizitiona de la magazinul online Sanito.ro. De ce Sanito?

Sanito.ro este un magazin online apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste 13 ani. Are peste 5000 de clienti, acestia fiind mereu multumiti de produsele comercializate aici. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Sunt produse pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii, dar si pentru consumatorii casnici. Una din gamele comercializate de Sanito.ro, este Tork. Sunt disponibile pe site foarte multe tipuri de produse, cum ar fi dezinfectanti maini Tork si alte tipuri de substante destinate curatarii in profunzime. Asa cum spuneam, curatenia, cand avem copii, se face si cu asemenea produse, deoarece dezinfectantii de la Sanito.ro sunt recunoscuti pentru eficienta lor in indepartarea bacteriilor si microbilor cu pana la 99,9%.

Un loc unde trebuie sa insistam foarte mult, este baia si in special toaleta. Din fericire, Tork pune la dispozitie o gama intreaga de produse destinate toaletei, de la detergenti anitbacterieni pana la hartie igienica Tork, de o calitate mult mai buna decat cea prezenta in comert. De exemplu, pentru toaleta, poate fi folosit sapunul pentru curatarea capacului de toaleta, Toilet Seat Cleaner. Asadar, in cazul in care copilul pune manuta pe capacul toaletei, puteti sta linistiti daca acesta este curatat frecvent cu Toilet Seat Cleaner. Sapunul are rol anti-bacterian si curata si indeparteaza in profunzime bacteriile si microbii. Un recipient poate fi folosit pana la 475 de utilizari. Acest tip de sapun se poate folosi prin intermediul dozatorului special Tork, disponibil tot pe site-ul Sanito. Asadar, pentru a curata eficient locuinta, si in special locurile frecventate de copii, este bine sa achizitionati produse eficiente, pe care de obicei nu le gasim in magazinele de la coltul strazii.

Pe site, sunt disponibile si alte produse cum ar fi dispensere, dozatoare, sapunuri pentru maini (inclusiv sapunuri dezinfectante folosite in industria medicala sau alimentara), consumabile de hartie. Comenzile sunt onorate rapid, adica in maxim 48 de ore de la plasarea acestora. Pentru sume mai mari de 175 de lei, transportul va fi gratuit.