Respectarea dorintelor si nevoilor unui client este un aspect important in orice afacere pentru ca produsele destinate vanzarii sa se poata bucura de succes. Multe lucruri sunt create ca urmare a necesitatilor pe care le au oamenii dar si in urma cerintelor de piata.

Dar desigur ca nu doar producatorul joaca un rol important in atingerea necesitatilorc clientilor ci si vanzatorul, cel de la care cumparam produsele si serviciile dorite. Prezentarea si abordarea vanzatorului poate avea un impact important asupra deciziei clientului in a achizitiona ceva. De aceea toti care vin in magazinele Contakt Shop sau viziteaza magazinul online Contakt nu pleaca fara a achitiona ceva sau fara a pune ochii pe un anumit accesoriu GSM pentru telefonul sau tableta lor. Si eu de curand mi-am cumparat de aici nu una, ci doua huse Samsung Galaxy A9 2018, pentru nul dintre telefoanele pe care le detin.

Aleg produsele de la Contakt de ceva vreme deja pentru ca stiu ca sunt originale si de calitate superioara iar husele sunt foarte frumoase si desigur, pe placul meu, de accea le-am si ales. Am ales doua tipuri diferite de huse, una clasica, care sa acopere spatele telefonului, din policarbonat, si una tip Book din policarbonat si piele. Astfe, cand merg la munca sau particip la evenimente speciale utilizez husa Book iar in restul timpului pe cealalta, oferindu-i telefonului un aspect mai casual, mai diferit.

Trebuie sa va marturisesc ca am reusit sa achizitionez ambele huse la un pret mult mai mic decat ma asteptam, asta pentru ca m-am inscris in Clubul Contact, unde orice client se poate inscrie pentru a putea fi mai bine la curent cu noutati si pentru a beneficia si de mai multe oferte speciale, o campanie care se va incheia pe 1 Februarie. Ca un bonus, cei care se inscriu au o reducere de 50 de lei la urmatoarea comanda pe care o vor face dupa inscriere. Am avut de ales din cateva modele de huse A9 2018 dar pana la urma am reusit sa ma decid. Pentru mine nu conteaza prea mult aspectul cat capacitatea husei de a proteja eficient telefonul, fiind o persoana mai neatenta, mai neindemanatica. Am reusit in decursul anilor sa sparg astfel ecranele la cateva telefoane pana cand m-am invatat minte si mi-am cumparat o husa de protectie, si de atunci, pentru orice nou telefon cumpar si una sau mai multe huse.

Alegerea unui accesoriu din magazinul online Contakt dar si din cele peste 170 fizice din tara este foarte usoara, avand la dispozitie suportul angajatilor. Putem opta ca produsele comandate din magazinul online sa fie livrate intr-unul din magazinele fizice sau la orice adresa am dori noi, iar pentru comenzi de peste 150 de lei avem gratuitate si la transport. Astfel de beneficii pot bucura orice client si nici macar nu le-am enumerat pe toate, dar voi le puteti descoperi pe site-ul Contakt.