Fiul meu, Matei, a implinit de curand 2 ani. A inceput sa mearga de pe la 9 luni si, din clipa aceea, nu mai are stare. Toata ziua este gata de plecare. Caruciorul l-am lasat de mult intr-un colt. Recunosc, sunt tare mandra ca merge si alearga foarte bine pentru varsta lui, insa faptul ca nu mai doreste sa stea in carucior este un lucru destul de problematic pentru mine. Uneori plecam la plimbari lungi in parc si, atunci cand oboseste, ghici cine trebuie sa il ia in brate? Mami! Numai ca pe mami o mai doare si spatele. Si cum Matei a crescut foarte mult, plimbatul in brate necesita un efort mult prea mare din partea mea. Asa ca a trebuit sa vin cu o idee care sa fie si pe placul lui, dar si pe al meu.

Initial am dorit sa ii iau un carucior tip sport, frumos colorat, care sa il atraga. Insa bine ca nu am apucat sa il cumpar pentru ca prietena mea mi-a dat o idee si mai buna. Mi-a recomandat sa intru pe site-ul jucariafavorita.ro si sa caut trotinete copii. Ea cumparase o trotineta de aici pentru ca avusese aceeasi problema cu fetita ei. Achizitia facuta o salvase de la plimbarile in brate pe distante mari. Am zis sa imi incerc si eu norocul si sa intru pe site. Am descoperit o gama destul de variata de trotinete pentru copii, 3 in 1. Aceste tortinete au un scaunel atasat pentru plimbarica, in timp ce copilul sta asezat. In alta etapa, scaunelul se dataseaza pentru ca cel mic sa foloseasca vehiculul pe post de trotineta clasica si pentru a face miscare. In plus, aceasta trotineta are 3 roti si suportul pentru picior cu inaltime mica asigura o manevrare usoara. Aceasta mai este prevazuta cu roti care lumineaza atunci cand se invart. Inaltimea ghidonului poate fi ajustata foarte simplu, in functie de inaltimea copilului.

Manerele sunt, de asemenea, ergonomice si durabile. Are frana la roata din spate, oferind o siguranta si mai mare. Trotineta poate fi folosita pana cand copilul ajunge la greutatea de 30 de kg. Avand un pret mai mult decat acceptabil, am comandat imediat modelul de trotineta Smart, in nuanta de albastru. Nu aveam nimic de pierdut si, daca lui Matei nu avea sa ii placa, o puteam face cadou unui verisor de-al lui.

In 2 zile trotineta a fost la mine acasa. Am fost mai multe decat surprinsa de modul rapid in care jucariafavorita.ro mi-a livrat produsul. Mai mult, trotineta a ajuns in stare perfecta. Dupa ce am montat-o, i-am aratat-o lui Matei care, initial, nu a zis nimic. Chiar incepusem sa ma gandesc ca nu ii place. Insa, dupa ce a ocolit-o de doua ori, s-a urcat in ea si mi-a zis sa mergem la plimbare. Din acea zi, plimbarile noastre lungi nu au mai fost o povara, ci o placere. De cate ori oboseste din alergat, Matei se urca pe trotineta si eu nu mai sunt nevoita sa merg cu el in brate. Recomand tuturor trotinetele de la jucariafavorita.ro pentru calitate, utilitate si pret impecabil.