Exista multe optiuni pentru a petrece timpul liber, deoarece exista zeci de spectacole, concerte si diverse piese de teatru, care-si asteapta publicul in fiecare seara. Insa, nu trebuie sa mergi departe pentru a cumpara bilete de teatru. Exista multe site-uri pe internet pentru a cumpara bilete, dar din anumite motive preturile pentru acelasi eveniment difera. Acum nu trebuie sa mai cauti site-uri care vand bilete de teatru,  deoarece exista platforma entertix.ro care ofera bilete teatru online la cele mai convenabile preturi.

Un bilet pe hartie achizitionat la box office-ul teatrului este, in primul rand, un formular strict de raportare si, in al doilea rand, pentru unii, un suvenir care aminteste de un spectacol sau un concert. Pe site, insa poti cumpara un bilet electronic, si vizual, desigur, este diferit. Dar, din punct de vedere legal, ambele optiuni acorda drepturi egale spectatorilor. Atat biletele pe hartie cat si cele electronice trebuie sa contina aceleasi informatii: data, locul, ora evenimentului, pretul biletului, regulile de vizitare a teatrului, precum si coduri de bare unice pe ​​care controlorul le are in vedere la intrare. Singura diferenta este confortul de a cumpara biletele de teatru.

De ce diferiti vanzatori au bilete diferite?

Pentru ca principiul muncii este diferit pentru toata lumea. Organizatorii evenimentului vand singuri bilete teatru online pe site-urile lor fara taxe suplimentare, cu exceptia cazului in care utilizeaza o platforma terta parte si atunci optiunile sunt diferite. Majoritatea site-urilor importante legale de pe piata biletelor, percep o taxa de serviciu de 10% din pretul biletului.

Cat poti economisi pe bilete la teatru?

Cel putin 10% din pretul biletului: aceeasi taxa de serviciu pe care nu trebuie sa o platesti, reprezinta o economie directa. De exemplu, cumpararea de bilete teatru online trebuie facuta in avans, cu doua, trei luni inainte de spectacol. Si cu cat este mai scump biletul, cu atat economiile sunt mai mari.

Este posibil sa cumperi bilete pentru toate evenimentele de pe site-ul entertix.ro?

Pe site-ul entertix.ro exista multe evenimente prezentate si poti cumpara oricate bilete de teatru sau spectacole doresti. Prin urmare, prin serviciul online poti cumpara bilete teatru online pentru aproape orice spectacol: teatru de drama, drama romantica, opera si balet, comedie, pentru copii si tineret, concerte de muzica, diverse spectacole, spectacole de circ, sport etc.

De ce este nevoie de entertix.ro daca acelasi bilet poate fi cumparat de pe site-ul teatrului?

Intr-adevar, aproape toate teatrele vand bilete prin site-urile lor. Si daca stii exact in ce zi are loc evenimentul la care doresti sa mergi, poti merge pe pagina teatrului. Dar, in acest caz, trebuie sa cauti pagina pe internet, sa fii atent la sistemul de achizitie si multe altele. Pe site-ul entertix.ro  ai totul descris cat mai clar, iti sunt prezentate afisele tuturor spectacolelor, descrierile, metoda de cumparare a biletelor si multe altele, si in acest caz, iti va fi mai usor sa cumperi bilete de teatru. Serviciile online pot fi numite supermarket de divertisment. Intr-adevar, pe langa achizitionarea directa a biletelor, aici poti vizualiza imediat intregul afis, iti poti evalua capabilitatile timp de cateva saptamani in avans, poti citi recenzii, evaluarile si recomandarile personale.