Precum majoritatea persoanelor din Romania, si eu consum bauturi alcoolice dupa o zi lunga de munca, pentru a ma destinde alaturi de prieteni. Bautura mea prefera este SCANDIC VODKA, deoarece sunt familiarizat cu produsul, iar acum, pentru ca a fost rebranduita, am mai multe motive sa o incerc la un “pahar de vorba” cu tovarasii. Vodka ramane una dintre bauturile mele preferate, deoarece poate fi combinata in mai multe feluri si consumatorii pot experimenta un numar mare de long drink-uri si cocktail-uri delicioase.

SCANDIC VODKA este mereu alegerea mea, deoarece se afla de 25 de ani pe piata din Romania, iar asta a facut ca aceasta bautura sa castige increderea consumatorilor. SCANDIC VODKA nu a dezamagit niciodata, iar consumatorii raman fideli brand-ului.

De exemplu, noua sticla de SCANDIC VODKA este preferata chiar si de un public mai tanar, deoarece aceasta este bautura ideala pentru a completa un drink sofisticat. Datorita aromei fine, dar si a tariei “potrivite”, de 37,5%, SCANDIC VODKA poate fi transformata intr-un drink deosebit, chiar si pentru doamnele care doresc o bautura buna, care sa le asigure buna dispozitie atunci cand ies in cluburile din oras.

Faptul ca SCANDIC VODKA este o bautura fina, o face ideala pentru a fi consumata si sub forma de shot sau simpla, doar cu putina gheata.

Modul in care prefer sa consum SCANDIC VODKA, alaturi de prieteni, in weekend-urile in care iesim in oras, este straight, cu doua cuburi de gheta si o felie de lamaie. Aceasta combinatie de bautura rece, cu gustul acrisor de lamaie, este un “power drink” care iti va permite sa consumi multe pahare si, in aceealasi timp, sa te distrezi.

Chiar si cei care prefera sa isi mute chefurile la ei acasa pot sa beneficieze de oferta pe care SCANDIC VODKA o pune la dispozitia clientilor. Aceasta poate fi achizitionata in sticle de 500ml, 700ml si 2L. SCANDIC VODKA s-a gandit si la cei care fac naveta si le este mai dificil să transporte un recipient de sticla. Astfel, ofera SCANDIC VODKA in varianta PET de 200ml și 500ml, pentru a fi mai usor de transportat.

Nu este de mirare ca SCANDIC VODKA este apreciata, atat de persoanele 35+, cat si de tinerii care petrec in cluburi pana dimineata.

Aroma fina si concentratia de alcool potrivita fac ca aceasta bautura sa fie accesibila clientilor, la un pret foarte bun, si sa ofere, de fiecare data, satisfactia unei bauturi rafinate.

Nu trebuie sa fii bautor de tarie pentru a-ti da seama ca SCANDIC VODKA este un produs de calitate, ce poate fi servit la orice fel de festivitate.

Vodka este bautura perfecta, deoarece cele mai apreciate cocktail-uri din lume o au la baza ca ingredient principal.

Desi SCANDIC VODKA se poate achizitiona din orice magazin din Romania, aceasta nu se vinde persoanelor sub 18 ani, iar alcoolul trebuie consumat cu moderatie, deoarece, pe termen lung, poate avea efecte negative.