Fotbaliștilor nu le-au mai intrat banii în conturi din ianuarie, iar ultimile promisiuni din partea șefilor au fost că luni, 6 mai, le vor intra banii, lucru care nu s-a întâmplat. Surse din cadrul echipei au dezvăluit că majoritatea jucătorilor străini au făcut grevă și au avut o ședință de urgență cu Edward Iordănescu.

„Avem datoria să strângem din nou rândurile”

„Ne aşteaptă un meci foarte important pentru noi, pentru club, pentru suporteri, pentru comunitate. Avem datoria să strângem din nou rândurile, să ne găsim din nou concentrarea, motivaţia, să reuşim să producem un joc bun, cu o bună organizare a jocului, cu o implicare foarte bună a jucătorilor şi totul să se concluzioneze cu un rezultat bun. Un rezultat bun ar fi o victorie, dar bineînţeles nu ar fi de neglijat nicio remiză, fiindcă există această distanţă de patru puncte între noi şi Dinamo. Vom avea în faţă o echipă extrem de competitivă, care, la fel ca noi, a avut un parcurs foarte bun. Va fi un joc deschis oricărui rezultat. Nu veţi vedea o echipă care să se pună pe două linii, fiindcă nu intră în filosofia noastră. Nu mai avem presiunea retrogradării şi asta contează foarte mult. Suntem în proces de rezolvare a situaţiei noastre financiare neplăcute. Din păcate, nu pot să dau veşti foarte bune, în sensul în care nu s-a rezolvat până în acest moment, dar sper ca în cel mai scurt timp să se rezolve această situaţie şi băieţii să încaseze măcar un salariu, ca să avem puţină linişte. Pe 20 mai s-ar împlini trei luni de când nu au mai fost plătite salariile. Din păcate, această latură financiară ne apasă, a apăsat grupul, nu am avut cea mai bună stare de spirit, aşa cum şi-ar fi dorit orice antrenor care reuşeşte cu echipa parcursul pe care noi l-am reuşit aici. Un astfel de moment ar fi trebuit gestionat altfel. Ar fi trebuit să continuăm să construim ceea ce am construit până în acest moment”, a punctat Iordănescu. Încercăm să ţinem echipa conectată, motivată. Sper să se rezolve măcar parţial această situaţie”, a afirmat Iordănescu, citat de site-ul clubului cu două zile înaintea partidei ce va opune echipele de pe primele două locuri în play-out.
La conferinţa de presă, fundaşul Sorin Buşu a vorbit despre meciul cu Dinamo:
„Cred că suntem cele mai bune şi mai în formă echipe în acest play-out. Am demonstrat că jucăm bine atât acasă, cât şi în deplasare”, a spus Buşu, care a menţionat seria foarte bună” a echipei în play-out. Este o situaţie neplăcută pentru noi să nu fim plătiţi. Avem încredere că cei care se ocupă de situaţia asta o vor rezolva şi noi intrăm pe teren să câştigăm fiecare meci. Când intrăm pe teren nu ne mai gândim la această latură financiară. Sper să reuşim să terminăm acest play-out fără înfrângere”, a adăugat fundaşul. „
Întâlnirea Dinamo Bucureşti – Gaz Metan Mediaş va avea loc vineri, de la ora 21:00.

sursa: Agerpress.ro