Unul dintre cele mai interesante jocuri ale rundei, în ceea ce privește configurația clasamentului pentru zona de play-off, are loc la Mediaș acolo unde Gaz Metan primește vizita Viitorului. Găzarii vin după o înfrângere la limită 2-1 cu FCSB, care a lăsat urmări mai ales la nivelul lotului, în acest joc lipsind de la gazde Fofana, Chamed și Ivanov-toți trei suspendați. Elevii pregătiți de Mihai Teja vor avea o misiune foarte dificilă, în fața lor fiind o formație ce vine după o serie excelentă cu 13 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, grație cărora a ajuns pe poziția a 3-a în clasament fiind la numai 4 lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Gaz Metan Mediaş are 5 puncte avans faţă de linia de play-off. După ce au jucat cu Dinamo şi FCSB, „alb-negrii” le vor întâlni în următoarele două jocuri pe FC Viitorul (acasă) şi CFR Cluj (deplasare). Ei au şi probleme de lot, Nasser Chamed, Boubacar Fofana şi Antoni Ivanov fiind suspendaţi, iar David Caiado incert.
„Sunt mândru de băieţii mei, pentru că au o mentalitate corectă, o mentalitate de învingători, iar pe viitor vom lua punct sau puncte. Playoff-ul nu este un obiectiv impus, dar pofta vine mâncând. Îmi doresc să menţinem acelaşi spirit. Cu siguranţă vom fi acolo”, a declarat antrenorul Mihai Teja.
Echipele probabile:
Gaz Metan Mediaș: Pleșca, V. Crețu, M. Constantin, I. Cristea, Bușu, Diallo, Aurelio – D. Olaru, Trif, Ely Fernandes, Fortes
FC Viitorul: Cojocaru, Boboc, Luchin, Ghiță, De Nooijer, Achim, Artean, Vînă, Hagi, Voduț, Drăguș
Arbitri şi observatorii meciului sunt:
Centru: Popa Cătălin (Piteşti)
Tuşier: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)
Tuşier: Szabo Gero (Cluj-Napoca)
Rezervă: Ardelean Mircea (Arad)
Observator arbitrii: Salomir Marian (Cluj-Napoca)
Observator LPF: Marian Ivan (Brașov)