Ziua de luni programează două jocuri din Liga 1 a României, iar primul va începe de la ora 18:00, pe Stadionul Dan Paltinișanu. Acolo, ACS Poli Timișoara va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Cele două echipe s-au mai întâlnit de șapte ori în Liga 1, de patru ori au câştigat bănăţenii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. După 19 etape disputate, echipa antrenată de Cristian Pustai se află pe locul 13, la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ambele având 12 puncte. În acest sezon, medieşenii nu mai au cum să se salveze de la retrogradare decât la baraj, dar pentru asta vor trebui în play-out să se claseze peste Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti. În ultimele 3 meciuri ale acestui an, “alb-negrii” vor mai juca cu ACS Poli Timişoara (deplasare), CS Universitatea Craiova (acasă) şi Concordia Chiajna (deplasare). În tur, Gaz Metan a pierdut pe teren propriu partida cu ACS Poli Timişoara, cu scorul de 2-0. Ardelenii vor încerca luni să obţină un rezultat pozitiv pe stadionul “Dan Păltinişanu” şi să-şi ia revanşa în faţa bănăţenilor.  Jucătorii au un moral bun, pentru că au reuşit miercuri să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, eliminând-o, în deplasare, pe CS Mioveni, cu scorul de 1-0 (Roberto Romeo 12). Oaspeţii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul de la Timişoara, cu excepţia închizătorului sârb Milan Mitić, care s-a operat la menisc, urmând a lipsi o perioadă mai lungă. Faţă de partida cu FC Voluntari, va reveni după o etapă de suspendare stoperul Cristian Sârghi. Următorul adversar: CS Universitatea Craiova (acasă).
Echipele probabile :
Gaz Metan Mediaş : Greab, R. Romeo, M. Constantin, Sârghi, De Vriese, I. Cristea, I. Neagu, Danci, Chamed, Olaru, Târcoveanu
Antrenor: Cristian Pustai
Accidentat: Mitić
Suspendaţi: nu există
Rezerve: Pleşca, Sg. Popovici, Buşu, Bic, Curtean, Surugiu, Golubović
ACS Poli Timişoara : Straton, Creţu, Melinte, Cânu, Ciucur, Artean, Vaşvari, Al. Munteanu, Šoljić, Bârnoi, Abraw
Antrenor: Ionuţ Popa
Accidentaţi: Şeroni, Țigănașu
Suspendaţi: nu există
Rezerve: Curileac, Haruţ, Bocşan, Croitoru, Doman, Ćurjurić, Drăghici

4 decembrie 2017, Timișoara, Stadion: “Dan Păltinişanu”, ora: 18:00 (Liga 1 Betano – Etapa 20 – TelekomSport & DigiSport)