Atacantul echipei Gaz Metan Mediaș, Carlos Fortes, le-a pus gând rău celor de la FCSB și vrea să marcheze în meciul direct din etapa a patra a Ligii 1 Betano. Fotbalistul portughez este dorit la formația ”roș-albastră” de finanțatorul Gigi Becali. Gigi Becali l-a sunat săptămâna trecută pe Ioan Mărginean, președintele clubului Gaz Metan Mediaș, și i-a făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru Carlos Fortes. Cei doi au avut o nouă rundă de discuții marți dimineață, după ce Carlos Fortes a marcat și în meciul cu Dinamo București, câștigat de Gaz Metan Mediaș cu 3-2. Interesul lui Gigi Becali pentru atacantul Carlos Fortes a rămas intact, dar Ioan Mărginean l-a informat că prețul portughezului este 800.000 de euro. Mai mult, președintele de la Mediaș i-a transmis finanațatorului FCSB că dacă plătește această sumă transferul se face imediat. 
„Agenții mei sunt în Portugalia, nicidecum la București. Consider că sunt doar jocuri mentale înainte de partida directă. Este posibil ca după o prestație bună în meciul cu FCSB să vină ți o ofertă concretă, dar pentru moment sunt doar jocuri mentale”, a declarat Carlos Fortes.
Gigi Becali a spus că le-a propus agenților să-l transfere pe Carlos Fortes până ca cele două cluburi să se întâlnească dumincă, în Liga 1 Betano. “Nu vreau să spun, că după aia ziceţi că înainte de meci. Nu am făcut nicio superstiţie, la meciul cu Iaşi, am întrebat pe Andone şi el mi-a zis de Cristea. Ce să fac acum? Dacă au fost impresarii lui la mine astăzi? Au zis nişte sume pe acolo, am zis că o dau numai dacă duminică joacă invers. Le-am spus să facem actele şi să aibă tricou roş-albastru. Aşa le-am zis eu, au zis că nu e posibil. 
„Fiţi sănătoşi! Îl iau, dar au zis că vor să-l lase şase luni la Gaz Metan şi apoi vorbim. Eu am zis că-l iau un an împrumut cu act de cumpărare de 5 ani, îi dădeam salariu ca lumea, îţi dai seama. Contractul lui era cam aşa, jumătate din salariu, dacă îl pun pe cântar şi dacă nu scade 5, nu ia jumătate din salariu. Mi-a plăcut că nu are nici emoţie cu mingea la picior, nu are niciun fel de teamă. El este jumătate al lui Braga, trebuie să îi întrebe dacă îl lasă, iar 35% are Gaz Metan, 5% nu ştiu cine, 15 altcineva. E împărţit el”, a spus Gigi Becali.
După ce a pus serios umărul la înfrângerea suferită de FC Dinamo Bucureşti în etapa a treia din Liga 1 Betano, Carlos Fortes este ironizat de Marius Niculae,fostul atacant al formaţiei din Ştefan cel Mare: ”De mult timp e criză de atacanţi. Vedem şi la naţională, atacanţii nu prea marchează. S-a schimbat tipologia fotbalului, cu atacant de careu, care stă acolo. Mai e Alibec, dar n-a prea jucat la români. Ceilalţi străini, prefer să nu comentez. Ajunge un jucător ca Fortes să fie golgheter, nu ştiu ce să zic. Şi eu, dacă m-aş apuca iar, acum, şi m-ar lăsa să mă întorc cu mingea, cred că aş marca mai multe goluri ca el”, a declarat Marius Niculae.

sursa