Florile sunt omniprezente in viata omului, fiind daruite cu drag la ocazii importante, iar aranjamentele speciale sunt asezate in salile unde acestea se desfasoara. Prin parfumul, culoarea si delicatetea lor ne atrag privirile si ne mangaie sufletele. Ele au petale catifelate, parfum de vis si cromatica ispititoare. Nu exista floare urata, fiindca fiecare are delicatetea si originalitatea ei! Macul este de o frumusete rapitoare, margareta mandra ca o regina, dalia frumoasa ca o zana, margaritarul gingas ca un copil. Trandafirul ramane insa simbolul iubirii si al frumusetii, de aceea fetele frumoase primesc buchete de trandafiri si sunt comparate cu aceste flori, avand in comun frumusetea.
Primavara, primii ghiocei ne bucura privirile ca niste promisiuni adevarate dupa iarna siberiana. Sunt imaculati, fragili si ii asteptam cu drag, fiindca vestesc renasterea naturii. Apoi ne tot uitam prin gradini, in functie de sezon, dupa zambile si narcise, lalele, liliac si trandafiri, crizanteme, flori care vestesc venirea toamnei.
Pana si anotimpurile sunt definite prin florile de sezon. Nici iarna nu stam fara flori, fiindca apar Craciunitele si florile crescute in sere sau aduse de peste mari si tari.
Cele mai frumoase aranjamente facute de un atelier floral se pot comanda direct de aici https://www.atelierfloricel.ro.
Florile fac minuni in casele si in vietile noastre. Am vazut zilele trecute o fructiera plina de mere, pere, struguri, gutui si nuci, iar pe marginea acesteia erau asezate in salba crizanteme albe. Spectacolul era de vis.

Pentru persoanele dragi, pentru cei mai importanti oameni din viata noastra, nu ar trebui sa ne zgarcim, cand vine vorba de flori!
Si fiindca in octombrie ii sarbatorim pe bunici, sa ne gandim ca noi, cei tineri, primim flori de la admiratori, iar lor nu le ofera decat cei dragi clipe de fericire!
Nu doriti ca mainile bunicii care v-am mangaiat pe frunte si v-au framatat painea sa tina cu drag buchetul creat special de artistii de la Atelierfloricel.ro pentru ea?
Imi place sa le arat celor in varsta cate minunatii sunt acum pe pamant si sa le inlesnesc accesul la ele!
Si ei merita sarbatorirea nuntii de argint sau de platina intr-un salon de vis, iar invitatii, chiar daca nu sunt decat cei apropiati sa fie inconjurati de flori frumoase si vii, care le transmit prin prezenta lor ca viata este frumoasa si merita traita din plin.

Mereu imi place sa le spun oamenilor sa le daruiasca flori celor dragi, cat se pot bucura de ele!
Nici nu stiti cat de mult valoreaza o apreciere, mai ales pentru cei care simt povara anilor ca pe un motiv serios de marginalizare sociala.
Cu ajutorul celor de la atelierul prezentat mai sus poti pregati surprize de vis pentru bunica amatoare de flori. De pilda, o poti lua la oras o zi-doua si cand se va intoarce sa gaseasca un perete plin de vegetatie sau aranjamente florale de sarbatoare in toata casa si asa sa celebreze ea Craciunul.
Se va simti din nou tanara si sanatoasa, speciala si in centrul atentiei.

Florile sunt facute sa isi reverse tot parfumul, naturaletea, gingasia si frumusetea in sufletele celor care le primesc si ale celor care le daruiesc.
Ce-ati zice de o seara dansanta la Clubul pensionarilor, pe o scena plina cu tuberoze sau crini albi si parfumul florilor sa vrajeasca, metaforic vorbind?
Pe aripile muzicii, ale florilor si parfumului unic, bunicii nostri sa se intoarca in timp si sa se simta cel putin pret de doua-trei ore ca in tinerete!
Si parintii nostri merita tot rasfatul din lume pentru viata daruita si sacrificiile materiale si spirituale ca noi sa fim”cu o treapta mai domni”, cum zicea Paunescu.
Daca organizam festivitati de absolvire sau implinirea a 10-20-30 de ani de la terminarea liceului sau a facultatii, de ce sa nu organizam si ziua mamei, intr-un salon cochet al unui restaurant sau hotel, iar la eveniment sa participe intreaga familie?

Acolo sa fie cel mai frumos decor floral ca mama sa fie o femeie fericita si sa se simta implinita prin iubirea pe care copiii ei i-o daruiesc neconditionat!
Nu este greu sa obtineti aranjamente florale realizate in Atelierflorice.ro si chiar daca ar fi scumpe si greu de comandat, parintii, bunicii, oamenii acestia care si-au pus amprenta asupra viitorului nostru merita toata atentia din lume!
Mai intai completezi formularul de pe site-ul lor oficial si le spui ce iti doresti, care este bugetul, cand doresti sa organizezi evenimentul, care sunt florile preferate ale persoanei pe care doresti sa o surprinzi.

Lucrul acesta se impune sa fie facut din timp, fiindca datorita calitatii muncii lor sunt din ce in ce mai solicitati.
Apoi, dupa doua zile vei sta fata in fata cu artistii care isi desfasoara activitatea la atelierul prezentat mai sus si vei stabili detaliile.
Efectul va fi de vis, mai ales ca toti colaboratorii le-au acordat nota 10 plus. Poti vedea cum arata capodoperele lor si in pozele de pe site, dar cel mai mult te poti bucura de ele la evenimentul pe care il organizezi din iubire pentru oamenii dragi!