Anghel Iordănescu a vorbit despre decizia pe care o va lua Edi Iordănescu în vară, dacă mai rămâne sau nu la Gaz Metan Mediaş. Din precizările fostului selecţioner al naţionalei României, deocamdată fiul său nu a luat o hotărâre clară, dar totul depinde de siguranţa financiară a clubului. Dacă oamenii care decid soarta echipei îi garantează că va avea un buget net superior celui din această stagiune, atunci va rămâne.
”Sincer să fiu nici eu nu cunosc foarte multe amănunte, deşi vorbesc cu el zilnic. Problema cea mai importantă şi cea mai arzătoare este clubul. Trebuie să iasă din această situaţie în care se află, din insolvenţă. Deja clubul a obţinut o performanţă deosebită, prin prisma faptului că s-a clasat în primele şase şi a intrat în play-off, iar pe de altă parte lucrurile nu sunt fireşti şi nu sunt normale, fiindcă sunt foarte multe îndoieli şi foarte multe lucruri de rezolvat. Şi cea mai mare problemă este latura financiară cu care se luptă sau pentru care se zbate toată lumea”, a declarat Anghel Iordănescu, conform Telekom Sport. Iordănescu jr. a cerut un buget mai mare pentru stagiunea 2020-2021, pentru a rămâne. Conducerea îi va comunica suma pe care poate să o garanteze, iar ulterior antrenorul va lua o decizie. În ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat Mediaş în acest sezon, a reuşit totuşi să se califice îl play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Iordănescu a evoluat în două meciuri în grupa pentru campionat, până la suspendarea campinatului, şi a înregitrat o înfrângere, 1-2 cu Craiova în deplasare, şi un egal, 0-0 cu CFR Cluj pe teren propriu.

Edi Iordănescu: „În următoarele zile anunț. Mingea e în terenul clubului”

Edi Iordănescu, tehnicianul lui Gaz Metan, a oferit noi declarații despre viitorul său. Antrenorul medieșenilor își încheie pe 30 iunie actuala înțelegere cu echipa pe care a calificat-o în premieră în play-off și afirmă că își dorește mai mult de la sezonul viitor.
„Aş mai avea de jucat 2-3 meciuri. Eu nu doresc să prelungesc încă o lună contractul! Ori ne strângem mâna, ori vorbim de prelungirea contractului pentru încă un sezon. Nu vreau să prelungesc doar pentru o lună pentru că în luna respectivă trebuie să îmi aşez şi eu treburile. Clubul trebuie să-şi facă calculele, să vadă pe ce buget se bazează. Nu mai vreau să mă chinui să intrăm în playoff, aş vrea o cupă europeană, am nevoie de altă motivaţie. Clubul trebuie să vadă ce condiții poate susține în sezonul viitor, să vedem ce putem să facem împreună în viitor. Am promis că nu voi lua nicio decizie acum. În zilele următoare voi anunța. Mingea este la club în curte. Ei trebuie să vadă, să calculeze, să știe când se poate ieși din insolvență. Toată lumea își dorește calificarea în play-off și în cupele europene. Acum, am nevoie de o altă motivație. Îmi doresc să am în sezonul următor mai mult decât o prezență în play-off. Vreau jucători buni în continuare. M-am atașat de comunitate, de oameni. Mă simt în continuare obligat să le fiu alături jucătorilor, chiar și de la distanță”, a declarat Iordănescu, în emisiunea Digi Sport Special.

Surse: Telekom Sport, GSP.ro