Conform hotărârii Comitetului de Urgență a AJF Sibiu din data de 03.04.2020 se suspendă toate ședințele comitetului executiv și ale comisiilor permanente a AJF Sibiu pe perioadă nedeterminată. De a asemenea în urma deciziei președintelui AJF Sibiu începând cu data de 01.04.2020 tuturor angajaților AJF Sibiu le este suspendat contractul de muncă aceștia intrând în șomaj tehnic până la data de 31.04.2020.

„Comitetul de Urgență a AJF Sibiu
Hotărârea nr. 7/03.04.2020

În conformitate cu dispozițiile art. 44, punctul 2 din Statutul Asociației Județene de Fotbal Sibiu, Comitetul de Urgentă compus din:
Duma Ioan – președinte AJF Sibiu
Suciu Constantin – vicepreședinte AJF Sibiu
Bârză Adrian – Reprezentant Liga a-IV-a Sibiu:

Luând în considerare deciziile luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgentă, a restricțiilor impuse de Ordonanțele Militare și a Stării de Urgență, Comitetul de Urgență a AJF Sibiu a decis:
1. Să suspende pe o perioadă nedeterminată ședințele comitetului executiv al AJF Sibiu.
2. Să suspende pe o perioadă nedeterminată ședințele comisiilor permanente ale AJF Sibiu.
De asemenea ia la cunoștință de decizia președintelui AJF Sibiu cu privire la suspendarea contractelor de muncă a angajațiilor AJF Sibiu începând cu 01.04.2020 datorită suspendării tuturor activitățiilor sportive la nivelul județului și implicit a activității curente a AJF Sibiu. Ședința Comitetului de Urgență a avut loc telefonic.

Președinte: Duma Ioan
Vicepreședinte: Suciu Constantin
Reprezentant Liga a-IV-a: Bârză Adrian”