De la inceputuri Analko Aluminium Industry a fost creata pentru a acoperi in sistem industrial cerintele mai multor piete cu pretentii, avide dupa productia de confectii metalice de mari dimensiuni cu inalt standard calitativ. Acest nivel s-a putut atinge in timp, cu un management responsabil, pregatit profesional, care impartaseste, la randul sau echipei cunostintele acumulate ca rezultat al specializarilor si experientei.Totodata, managementul companiei implementeaza permanent  proiecte fiabile economiei de piata. Compania noastra s-a dezvoltat continuu in decursul celor peste 40 de ani de experienta fiind bazata pe tendintele pietei in domeniu investind permanent atat in oameni cat si in echipamente. Analko Aluminium Industry raspunde prezent in permanenta nevoilor clientilor sai continuandu-si procesul de expansiune in domeniul confectiilor metalice, investind continuu in utilaje ultraperformante pentru a oferi solutii prin realizarea de produse finite de calitate. Activitatea este organizata si desfasurata pe departamente.

Aceste departamente pentru confecții metalice iferite dimensiuni si acestea pot fi stantate CNC pe unul dintre echipamentele cu comanda numerica computerizata pe care le utilizam. Se pot monta pana la 19 scule care se schimba automat in 1,5 s, avand un randament foarte mare de productie datorita acestui timp consumat. Masina CNC de stantat, are o mare precizie, avand o abatere  de aproximativ 0,1 mm si poate stanta diamentre pana la 88,9 mm si o grosime de stantare de pana la 6,4 mm. Avand aceasta precizie de executie, toate piesele sunt realizate cu grad inalt calitativ fara a se inregistra pierderi substantiale. Aceste echipamente  fac parte dintr-o linie automată multimetal pentru a se realiza piese industriale din fier, oțel, zinc și aluminiu. O alta latura a activitatii noastre se concretizeaza in debitare laser .

Aceasta este de mare precizie, calitate ridicata si mare viteza de procesare inclusiv pentru lucrari de mare complexitate. Grosimea tablei folosite este de 20 mm in cazul celei din otel,18 mm pentru tabla de inox si 8 mm a celei din aluminiu. Debitarea de mari dimensiuni se poate face cu ghilotine hidraulice performante intrebuintate atat  pentru debitare tabla  din aluminiu cat si a tablei zincate. Masinile noastre sunt ultraperformante si  ofera o calitate remarcabila  a taierii. Dimensiunile folosite sunt de 9000×2400 mm si  lungimea de debitare si indoire de 7500 mm. Grosimea tablei pe care o debitam cu acest procedeu este de maxim 1,25mm. Pentru indoit se foloseste o grosime a tablei de la 0,5-3,0 mm in cazul tablei de zinc si 0,2-4,0 mm pentru tabla de aluminiu.

Dezvoltam continuu prin investitii in echipamente de ultima generatie toate segmentele  industriei confectiior metalice analizand practic si in perspectiva piata de consum. Suntem un important furnizor de produse finite, producem uși metalice și uși rezistente la foc destinate izolării în caz de incendiu a unor încăperi în clădiri rezidențiale, industriale sau de birouri. Zi de zi, compania Analko Aluminium Industry, onoreaza cu promptitudine comenzile si datorita performantelor sale, atrage noi clienti alaturi de cei existenti.