In momentul in care ne gandim la locul de munca, protectia este esentiala si de aceea, in anumite domenii, este necesara indeplinirea anumitor conditii astfel incat sanatatea angajatilor sa nu poata fii pusa in pericol in nici un fel.

Exista deci diverse norme de protectia muncii, norme care constau in asigurarea echipamentului de protectie necesar pentru job-ul in cauza.

Dupa caz, acest echipament de protectie este format din mai multe elemente, asa dupa cum probabil foarte multi dintre voi ati observat, este vorba fie despre casti de protectie, ochelari, manusi, fie incaltaminte de lucru si lista poate continua, in general, cam tot ce poate tine de imbracaminte de lucru.

In ceea ce priveste incaltamintea de protectie trebuie sa stim ca in primul rand e obligatorie daca vrem sa prevenim orice accident sau ranire. Numarul tipurilor de job-uri in care protectia pentru picioare este esentiala, este unul foarte ridcat.

Doar din cauza accidentelor care se intampla in urma caderilor sau alunecarilor sunt foarte multe victime in fiecare an, asa ca prevenirea acestora este esentiala pentru a reduce numarul lor, in acest fel avand la dispzitie tot felul de bocanci de protectie sau bocanci bombeu, cu talpi antiderapante si cu protectii suplimentare in ceea ce priveste partea superiora, inclusiv insertii metalice astfel incat in cazul in care un obiect greu va cadea pe picior, riscul accidentarii angajatului este cu mult diminuat.

Protectia muncii trebuie realizata ca atare conform legilor in vigoare, in caz contrar, o firma sau companie care nu-si indeplineste obligatiile din acest punct de vedere fata de angajatii sai, va fi sanctionata ca atare. Insa, dincolo de amenzi si controalele aferente, intr-o astfel de situatie banii trebuie sa fie pe ultimul loc, iar siguranta oamenilor pe primul, indiferent de situatie sau de orice compromis necesar.

Dincolo de toate acestea, in mod inevitabil, orice accident de munca va aduce automat controale si posibile amenzi, fiind  astfel extrem de important sa folosim echipamente de protectie de buna calitate, care sa scada riscul unor accidente.

In materie de imbracaminte si incaltaminte de protectie de cea mai buna calitate dar si la preturi avantajoase, veti putea gasi cele mai bune oferte accesand site-ul celor de la eSafe.ro.

Principalele categorii de produse comercializate de catre acestia si esentiale in ceea ce priveste protectia muncii in cadrul anumitor job-uri, sunt:

  • Imbracaminte
  • Incaltaminte
  • Manusi de protectie
  • Protectia capului
  • Lucru la inaltime
  • Echipamente

Toate aceste produse sunt ideale pentru o gama extrem de variata de domenii de lucru, fie ca este vorba despre echipamente confectii metalice, echipamente logistica, echipamente constructii, echipamente sezon cald, echipamente sezon rece, echipamente sezon ploios, echipemante industria alimentara, echipemente pentru lucrul la inaltime sau electricitate si asa mai departe.

Aveti grija de sanatatea si siguranta angajatilor iar in acest fel veti avea numai de castigat. Siguranta angajatilor poate ca reprezinta o investitie aparent mare si inutila, insa pe termen lung va poate scuti de cheltuieli extrem de mari cat si probleme legate de imaginea companiei.

Accesati acum site-ul celor de la eSafe.ro unde veti descoperi echipementele de protectie perfecte pentru nevoile dumneavoastra, la cel mai bun raport pret/calitate.