In ziua de astazi, costurile reduse pentru logistica sunt un aspect cheie, deoarece pot face diferenta dintre un pret convenabil pentru toti consumatorii si cresterea nejustificata a unui produs. De aceea, cei mai multi producatori de vinuri folosesc cutii carton pentru a transporta sticle, deoarece reprezinta o optiune ecologica, ieftina si sigura de a transporta sticla pe distante lungi, chiar si in cele mai dure conditii.

Ipackonline.ro este un producator de cutii transport, cutii pizza si cutii normale de carton pentru depozitat.

Cutiile de carton ondulat ofera cel mai inalt nivel de personalizare in ambalarea marfurilor. Designul lor se bazeaza pur si simplu pe necesitati. Cutiile realizate dintr-un astfel de carton includ mai multe straturi, iar producatorul il utilizeaza pe cel potrivit pentru natura obiectului ce trebuie expediat. Sunt disponibile in diferite forme, dimensiuni cu latime sau grosime diferita. De asemenea, poti sa imprimi cutiile cu logo-ul firmei pe care o detii, deoarece cartonul din cutii se preteaza la asa ceva.

Caracteristica lor ecologica este importanta pentru a face un ambalaj ideal pentru uz comercial sau non-comercial. Cutiile din carton ondulat sunt sustenabile si pot fi usor reciclate. Sunt usor de pliat si pot fi refolosite pentru ambalarea articolelor. Oamenii le pot utiliza in scopuri diferite, incluzand transportul si depozitarea diferitelor lucruri. Datorita alegerii materialului, cartonul este foarte util in comparatie cu plasticul sau orice alt material de ambalare. Cartonul ondulat tine obiectele protejate mult timp in depozit, in magazine sau chiar acasa. Le puteti folosi pentru reambalare sau ca produse de ambalare atunci cand trebuie sa te muti in alta parte.

Cele mai importante avantaje ale reciclarii hartiei sunt reducerea consumului de apa si curent electric, reducerea poluarii apelor si aerului si scaderea volumului de deseuri. De exemplu, deseurile de hartie si carton constituie aproximativ 40% din gunoiul menajer.

Cand ajung la reciclare, hartia si cartonul sunt sortate pe categorii, in functie de calitatea lor: hartia alba este de calitate superioara, in vreme ce cartonul ondulat este de calitate inferioara, iar ziarele si o parte din hartia de birou sunt de calitate medie. Dupa un intreg proces de transformare, hartia reciclata ajunge inapoi pe birouri, iar cartile si cartonul se pot transforma in cofraje pentru oua sau in alte astfel de obiecte.

Produsele sau articolele de ambalare au nevoie de timp, selectie si investitii. Cutiile de carton ondulat ofera o solutie de ambalare mai durabila si mai rentabila. Cutiile de carton ondulat sunt rezistente si sunt disponibile pe scara larga in diferite dimensiuni. O varietate de dimensiuni le fac adecvate si potrivite pentru ambalarea articolelor potrivite. De asemenea, acestea sunt usoare ca si greutate, ceea ce le face usor de manipulat in timpul transportului si incarcarii. Datorita proprietatilor sale, cutiile de carton pot fi refolosite mult timp. Nu numai ca economisesti costuri, ci poti mentine ambalarea durabila.

Un avantaj semnificativ al acestor cutii este versatilitatea lor. Sunt foarte durabile si au caracteristici semnificative, motiv pentru care sunt foarte solicitate pe piata. Acest ambalaj este utilizat la ambalarea mai multor produse din diferite industrii. Acestea pot fi usor sigilate cu banda adeziva pentru a asigura siguranta maxima. Aceasta caracteristica este perfecta chiar si pentru transportul maritim. In plus, cutia din carton ondulat poate fi fabricata cu straturi simple sau multiple, in functie de ceea ce ai de transportat.

Caracteristicile principale ale cartonului Ipackonline sunt:

-Robust si puternic – ideal pentru transportul diverselor tipuri de bunuri.

-Posibilitate de imprimare usoara – excelent pentru sustinerea imaginii si, totodata, pentru promovarea marcii/brandului tale/tau.

-100 % reciclabil – prima optiune pentru detinatorii de marca si pro sustenabilitate.

-Multifunctional – gratie unei game largi de combinatii cu placile de carton, cutiile pot de dimensiuni mici dar si de dimensiuni mari.

Invelisul interior, precum si sectiunea ondulata dintre invelisul interior si cel exterior sunt realizate din hartie striata. Invelisul exterior, care defineste aspectul vizual al ambalajului si care trebuie, de asemenea, sa fie adecvat pentru imprimare, este realizat de obicei din hartie testliner.

Ipackonline.ro este un adevarat leader in acest domeniu, oferind doar produse de cea mai inalta calitate, la preturi foarte avantajoase!Astfel cutii transport sticle sunt calea cea mai economica si sigura de a transporta vinul!