Este frumos in copilarie, cand in fata noastra se face un zid protectiv solid si cei din jur au grija permanent de noi. Este de ajuns un suspins si sar de la doi adulti in sus sa vada ce s-a intamplat. Ranile ne sunt pansate cu grija si cei din jur ne cumpara tot ceea ce avem nevoie sa crestem mari si sanatosi.

Dar nu putem ramane copii o viata! Ne maturizam si invatam sa avem singuri grija de noi si sa avem grija de altii mai vulnerabili, asa cum au facut-o parintii si bunicii nostri. Suntem fragili si fiecare actiune repetata se rasfrange asupra sanatatii noastre.

Ca sa sustina un genunchi suprasolicitat, o glezna ce depune eforturi mari, o incheietura ce cedeaza repede exista o gama variata de orteze  fara de care nu ar trebui sa stam, fiindca ne cunoastem mai bine ca oricine sensibilitatile.

Acesti adjuvanti se gasesc in stocul magazinului Mkd-medicale.ro, fiind de cea mai buna calitate.

Sa incepem cu centura gravide! La tara, viitoarele mamici muncesc pana in ultima luna de sarcina. Sigur ca ele ar trebui sa fie ocrotite, dar gradinile nu asteapta sa redevina la conditia initiala, de aceea se impune sa isi comande centura speciala si sa o poarte.

Stiu barbati care s-au operat de hernie si dupa 20 de zile de la interventie erau pe deal, la cosit si la strans de fan, desi medicul le-a interzis sa depuna efort pe o perioada mai mare de timp.

Lucrurile nu ar trebui sa se desfasoare asa sub nicio forma, fiindca sanatatea omului este cel mai de pret lucru, dar gresim.

Centurile pentru hernie inghinala au preturile cuprinse intre 65 de lei si 80 de lei, in timp ce o centura pentru gravide costa 183 de lei. Exista si centuri postnatale care ajuta femeile care au nascut in conditii mai dificile sa revina la conditia initiala dinaintea perioadei de sarcina.

Cand se fac trasee montane grele, cand se merge mult pe jos, o glezniera ajuta foarte mult. Si genuncherele sunt recomandate la coborare, cand greutatea corpului se lasa pe genunchi.

Pe site-ul magazinului prezentat mai sus gasiti orteze genunchi pentru adulti si pentru copii, pentru persoanele expuse la accidentari si pentru cele care au fost operate sau au anumite parti ale corpului extrem de sensibilizate. Organismul omului are nevoie de sustinere, fiindca parcurge intr-o viata zeci de mii de kilometri si care tone de greutati.

Numai daca ne gandim la cat cantaresc sacosele de cumparaturi pe care le ducem zilnic si  adunam kilogramele dintr-un an…

Mainile, picioarele, mijlocul, spatele sunt parti ale organismului implicate in mobilitatea acestuia si daca nu avem grija de ele putem sa ne pierdem independenta. Nimeni nu isi doreste sa fie ajutat sa se imbrace, tinut de brat sa mearga sau si mai rau, sa stea in pat sis a depinda de toanele altuia.

Comandati acum orteze din magazinul prezentat, fiindca ele ajuta organismul dubland rezistenta partii vatamate sau sensibilizate!

Ortezele pe care le vedeti in magazinele din cartier sunt mult mai slabe calitativ decat cele din magazinul de produse medicale si consumabile destinate clinicilor si cabinetelor.

Invata sa ai singur grija de tine si fii generos cu cei care au nevoie de sustinerea ta!