Home » Archive for "ADVERTORIALE"

Ceasul de mana potrivit pentru a fi purtat la interviul de angajare

Interviul de angajare este un examen important pentru persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca motiv pentru care aceste persoane trebuie sa afiseze o tinuta vestimentara cat mai potrivita pentru un astfel de examen. Ceasul de mana este unul dintre accesoriile vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din tinuta vestimentara folosita pentru sustinerea unui interviu de angajare. Acest accesoriu este unul dintre putinele accesorii vestimentare care poate fi utilizat atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Modele de ceasuri barbatesti si ceasuri dama care pot fi purtate in timpul unui interviu pentru angajare pot fi achizitionate prin intermediul celor de la ceasmania.ro. Dar care sunt modele de ceasuri de mana care sunt recomandate pentru a fi purtate in timpul unui interviu pentru angajare? Urmatoarele 3 modele de ceas de mana:

  1. Ceasul de mana clasic este un model de ceas de mana care poate fi utilizat cu succes in orice context, inclusiv la un interviu pentru angajare. Acest model de ceas de mana se potriveste foarte bine la o tinuta vestimentara eleganta, cum este tinuta vestimentara ce trebuie purtata in cadrul unui interviu pentru angajare.
  2. Ceasul de mana elegant este un model de ceas de mana care cu siguranta poate fi purtat in timpul unui interviu pentru angajare. Avand in vedere ca vorbim despre un ceas de mana elegant si articolele vestimentare purtate trebuie sa fie obligatoriu elegante.
  3. Persoanele care nu se impaca prea bine cu o tinuta vestimentara eleganta pot aborda o tinuta vestimentara casual pentru a putea imbina cu succes eleganta cu lejeritatea. Ceasul de mana casual este modelul de ceas de mana care se potriveste la perfectie la o astfel de tinuta vestimentara.

In concluzie ceasul de mana este un accesoriu vestimentar care nu trebuie sa lipseasca de pe incheietura mainii persoanei care participa la interviul de angajare, indiferent ca este vorba despre reprezentante ale sexului frumos sau despre barbati care isi doresc obtinerea unui loc de munca.

Soul X5, terminalul care oferă soluții inteligente

Soul X5, viitorul terminal din gama Soul al brandului Allview, va oferi utilizatorilor soluții inteligente pentru camerele foto, atât pentru cea principală, cât și pentru cea secundară, dar și pentru experiența de utilizare. Camera principală vine cu un sistem dual de 16MP + 5MP cu o deschidere de f/2.0. Datorită tehnologiei neurale, camera principală a terminalului Soul X5 va fi capabilă să recunoască scenele foto și să își adapteze setările în funcție de acestea. Mai mult, funcția Bokeh va fi vizibil optimizată datorită noului procesor Mediatek Helio P22. Astfel, utilizatorii vor face ușor pasul de la fotograf amator, la fotograf profesionist. Cadrele surprinse vor fi întradevăr spectaculoase! Sistemul electronic de stabilizare al imaginii a fost îmbunătățit cu un nou motor de compensare a shutter-ului rotativ, astfel, atunci când utilizatorul va filma cadre cu acțiuni rapide sau din mișcare acestea vor fi vizibil îmbunătățite datorită efectului “jeleu” aplicat. Camera secundară de 16MP cu funcția  Bokeh by AI va deveni cu adevărat maiestuoasă, însă noile sale funcții le vom prezenta începând cu 24 august. Fii pe fază! Soul X5 va împrumuta din funcțiile aplicate ale terminalului Soul X5 Pro, prin urmare, prin integrarea noului UI, 3.0 Swipe, utilizatorul va avea parte de o experiență placută, intuitivă și personalizată. Soul X5 va beneficia de optimizare privind consumul de date și de energie, dar și de funcții inedite precum: deblocarea instantă a dispozitivului, notificări personalizate, utilizarea întregului meniu prin gesturi swipe cu un singur deget din mijlocul ecranului și ascunderea instantă a bretonului Notch.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.

Achiziționează calculatoare cu licență Refurbished de la PCMadd!

Windows este cel mai utilizat sistem de operare la nivel mondial, această statistică fiind valabilă și pentru utilizatorii din România, care preferă software-ul celor de la Microsoft pe calculatoarele de acasă. Nu doar firmele au renunțat la utilizarea software-ului pirat ci și utilizatorii casnici, pe măsură ce magazinele online IT&C au început să ofere sisteme și laptop-uri cu sistem de operare Windows preinstalat la prețuri foarte rezonabile. PCMadd distribuie calculatoare și laptopuri cu licențe Refurbished Microsoft acordate prin programul Microsoft Refurbished PC. La fiecare calculator pc sau laptop second-hand cumpărat puteți achiziționa și o licență Genuine Microsoft Windows Home Edition sau Profesional la un preț accesibil. Prin urmare, veți găsi pe siteul PCMadd.com unități centrale și laptopuri cu licență software Windows preinstalata la preț extrem de avantajos. Este foarte important de menționat faptul că licențele refurbished sunt tip OEM ceea ce înseamnă că nu pot fi vândute separat de echipamente. La fel ele nu se pot transfera de pe un calculator pe altul sau de pe un laptop pe altul. Puteți opta pentru un calculator sau un laptop cu licență doar în momentul achiziției. Valabilitatea licențelor nu este limitată și nici nu trebuie reînnoită – ele pot fi utilizate pe toată durata de viață a echipamentului pe care a fost livrat. Membrii programului Microsoft Refurbished PC au o ofertă net superioară pieței, incluzând software Microsoft original preinstalat, servicii securizate de ștergere a datelor și, nu în ultimul rând, utilizând practici ce asigură un impact asupra mediului cât mai scăzut în procesul de recondiționare a produselor electronice. Spre deosebire de un sistem PC sau un laptop cumpărat second hand, un sistem refurbished prezintă și garanție. În unele cazuri garanția este oferită și pentru produse second hand, în cazul în care sunt comercializate în magazine specializate. O soluție eficientă, produsul refurbished respectă toți parametrii calitativi și funcționali că și cei găsiți la un produs nou. 

Amazon – partenerul perfect al unei idei de afaceri de succes

A venit momentul să te lansezi și tu pe Amazon. Idei de afaceri există, sigur ai și tu câteva pe care-ți dorești de mult să le pui în aplicare. Antreprenoriatul este un domeniu ușor accesibil oricui are o minte ageră, perseverență, iubire pentru muncă și, bineînțeles că nu strică, pentru bani. Un magazin web de succes poate fi administrat și dezvoltat chiar din confortul casei tale, dacă ideea de muncă de la domiciliu te încântă. Prin optimizare site-ul tău va atrage mii de afișări lunar. Asta se traduce în mii de oameni care-ți vor cumpăra produsele și-ți vor face cunoscut brand-ul. E mai ușor decât oricând, mai ales acum, când AMZ Academy, o echipă de selleri pe Amazon, îți pune la dispoziție cunoștințele lor valoroase, acumulate prin curs Amazon accesate și din concluziile la care au ajuns atât din vânzările proprii, cât și din strategiile adoptate până în prezent. AMZ Academy te ajută să înțelegi mai bine regulile și secretele Amazon, să nu faci aceleași greșeli pe care le-au făcut ei la început. Astfel, prin eliminarea pașilor greșiți, vei înregistra automat o creștere remarcabilă și un profit considerabil pentru afacerea ta, încă din primele luni. O afacere Amazon se începe treptat, pas cu pas, eventual după orele de serviciu, așa că-ți recomandăm ca, cel puțin în primă fază, să nu renunți la locul tău de muncă stabil. Așteaptă să începi să câștigi constant și consistent din afacerea ta întâi. Și acest lucru se va întâmpla dacă urmezi sfaturile. Un magazin online e ușor de administrat prin lucru de la domiciliu dacă faci niște cursuri Amazon, pentru început. Multe francize de succes s-au născut prin această metodă. Dacă ai idei de afaceri mici, Amazon e locul potrivit în care să le pui în practică. Trebuie să te orientezi către business-ul online, care este viitorul afacerilor! Dintre toate acestea, afacerea derulată pe Amazon este cu certitudine cea mai profitabilă. Îți trebuie desigur doar o conexiune la internet, pentru ca totul se derulează la un click distanță, și bani pentru primul lot de produse pe care le cumperi din China. Dacă vrei să ai propria ta afacere 100% legală, prin care să vinzi produse de peste 100.000 dolari pe an, cu un profit de 20-40% și cu perspective de creștere rapidă, investind circa 5000 dolari, atunci vânzarea pe Amazon este ceea ce cauți. Aceasta presupune că lucrând doar din fața laptopului să comanzi produse ieftine la producătorii din China și să le vinzi pe Amazon, cel mai mare site de vânzări online din lume, cu produse vândute pentru prețuri totalizând 136 miliarde de dolari pe an și cu extindere accelerată la nivel mondial. Dacă ai încredere în tine și vrei să câștigi libertate și independența financiară pentru tine și familia ta, vino să faci parte din familia Amazon Academy! Vă îndemn să vă înscrieți la webinarul gratuit, prin care poți afla mai multe despre toate secretele acestei afaceri Amazon. Pe parcursul acestui curs vei învăța toate lucrurile necesare pentru a avea un business de succes.

Despre review-urile de gadget-uri Allview realizate de Blogatu.ro

Una din întrebările esențiale pe care și le pune un blogger la un moment dat, când vede că a muncit mult să își pună blogul la punct, are conținut bun, dar nu are decât 10-15 vizitatori pe zi, este cum să aducă trafic pe blog, oameni interesați de articolele lui. Dacă nu sunteți dispuși să plătiți pe cineva care să se ocupe de promovarea și optimizarea blogului și sunt ferm convins că mulți bloggeri nu sunt dispuși să dea bani pentru așa ceva, atunci e cazul să dați un search pe google sau pe Wikipedia și să căutați articole despre SEO. Până una alta voi recomanda în acest articol un blog foarte reprezentativ pentru blogosfera românească de unde oricine poate prinde din experiența altor bloggeri mai experimentați. Blogul despre care am spus că vreau să vorbesc este Blogatu.ro. Blogul aparține unui doctor din Craiova, un oltean ambițios care știe cum să facă blogging. Personal îl consider printre cele mai atractive bloguri românești. Ideea de a face emisiuni despre blogging transmise în direct sau puse la dispoziția vizitatorilor înregistrate este excelentă. Emisiunile sunt foarte bine venite și interesante pentru că ideea principală este punerea în discuție a altor bloguri. Pe mine m-a captat și de aceea recomand și altor bloggeri să o urmărească pentru că merită mai ales că este vorba despre review-urile de gadget-uri Allview, dar mai ales despre telefonul X4 Soul Infinity, un telefon care m-a captivat. Deci în concluzie puteți aduce trafic cu articole pe sitel de bookmarking de care am discutat și puteți învăța despre cum se face blogging de calitate luând ca punct de referință Blogatu.ro.

Care sunt secretele ca și eu să reușesc pe Amazon?

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată… Ar fi bine să vând pe Amazon? Este profitabil? Pot să fac acest lucru din confortul casei mele? Ei bine, răspunsul la toate aceste întrebări este DA. Afacerea Amazon este profitabilă și o poți face de oriunde în lume și de oriunde ai acces la internet, de pe smartphone, tabletă, laptop sau PC. În prezent, este o oportunitate de care trebuie să profiți, fiindcă îți oferă șansa de a câștiga bani online și a obține venituri pasive din confortul casei. Amazon este liderul indiscutabil în comerțul electronic la nivel mondial, deoarece oferă clienților săi milioane de produse. Dacă îți dorești foarte mult să profiți și tu de această oportunitate, acum este momentul să începi afacerea ta pe Amazon, de ce nu cu un Curs Amazon. Vânzarea produselor este, în principiu, o idee simplă și profitabilă de afaceri. Iată cum pot să vând pe această platformă online:
– pe Amazon.com fac o analiză pentru a-mi da seama ce produse se vând bine
– mă gândesc cum pot obține cea mai bună calitate pentru produsele pe care le-am descoperit
– încep negocierile cu aceștia și plasezi comanda de produse, folosind plata securizată
– după finalizarea comenzii, o firmă specializată face controlul de calitate a produselor
– prin opțiunea FBA, Amazon se ocupă în locul meu de toată logistica
– între timp fac poze profesionale pentru produsul meu și le adaug în contul de vânzător deschis pe Amazon împreună cu un titlu și o descriere și astfel din acel moment voi putea să vând efectiv, la prețul pe care îl doresc
– stabilesc un buget pentru reclama, necesară pentru ca produsele mele să ocupe primele poziții în căutările cumpărătorilor
Poți să te ocupi de această afacere în paralel cu job-ul tău. După cum am spus și la începutul acestui articol, vânzarea produselor pe Amazon nu înseamnă un joc de noroc, o loterie sau o schemă piramidală. Vă îndemn să vă înscrieți la webinarul gratuit, prin care poți afla mai multe despre toate secretele acestei afaceri Amazon. Pe parcursul acestui curs vei învăța toate lucrurile necesare pentru a avea un business de succes. Însă, pentru a vinde cu succes pe Amazon, este bine să cunoști toate secretele acestei afaceri. Unii dintre românii care au aflat toate aceste secrete și astfel au reușit în această afacere sunt fondatorii. Cunoscând și tu aceste strategii și toate secretele reușitei, vei putea să te ferești de greșeli, astfel încât riscul să fie unul scăzut sau chiar zero. Poți găsi gratuit informații de calitate despre căutarea produsului pe Amazon, căutarea furnizorului, identificarea cuvintelor cheie pentru nișa ta, metode eficiente de lansare pe Amazon și multe altele pe site-ul lor. 

Protejează-ți toate device-urile folosind foliile Smart Protection!

În ultimii ani, au crescut semnificativ vânzările la gadget-urile care pot îndeplini funcții asemănătoare cu cele ale calculatoarelor, dar care prezintă anumite avantaje. Desigur, acest lucru nu a însemnat dispariția celor din urmă, însă, în secolul vitezei, cei mai mulți oameni preferă să apeleze la alte aparate pentru a-și îndeplini sarcinile. Eu folosesc în general laptopul, tableta și smartphone-ul. În funcție de nevoi și sarcini, acum pot alege tipul de dispozitiv pe care îl voi folosi. De acea folosesc aceste device-uri, laptopul, tableta sau smartphone-ul deoarece pot îndeplini, cu succes, rolul unui calculator, în momentul în care nu există unul prin apropiere. Pe site-ul https://www.smartprotection.ro/ există folii de protecție pentru toate acestea. Smartprotection.ro este unul dintre cele mai mari magazine online care ne pune la dispoziție una dintre cele mai diversificate soluții de protecție ale device-urilor mobile. Intră pe site și descoperă-le și tu!

Mai aveam nevoie de firmele specializate in servicii funerare?

Pe aceasta tema subiectele sunt atat de nenumarate incat unii dintre noi am  fi tentati sa spunem ca si in situatiile cele mai delicate si dureroase ne putem descurca singuri. Insa cum fiecare dintre noi intelege si percepe durerea diferit nu cred ca mai este cazul sa spunem ca nu intotdeauna suntem in stare sa gestionam astfel de situatii. Bineinteles ca lucrurile se pot rezolva si altfel mai ales daca avem rabdare sa cautam informatii si toate acele lucruri de care avem nevoie. Dar sa fim seriosi cam cati dintre noi nu sunt  devastati de o astfel de durere. In primul rand ca nu poti trece nepasator pe langa  o astfel de tragedie si in al doilea rand o parte dintre noi se incapataneaza si mai rau in ceea ce priveste realizarea tuturor etapelor pentru inmormantare de unul singur. De aceea este foarte important ca in astfel de situatii sa ne pastram calmul si de ce nu sa va indreptati catre specialistii care se pot ocupa de  toate acestea fara sa fie un efort si fara sa intampine diferite greutati. Ba mai mult decat atat firmele de pompe funebre sunt specializate in acest domeniu si stiu foarte bine ceea ce au de facut. De asemenea in situatiile delicate suntem tentati sa gresim in permanenta, mai ales daca nu are cine sa ne indrume pentru a putea realiza toate acele lucruri necesare. De aceea daca din nefericire sunteti nevoiti sa traversati printr-o astfel de situatie cel mai bine ar fi sa va indreptati catre specialistii care va pot oferi servicii funerare excelente. Iar pentru a ajunge la aceste servicii trebuie sa mai luati in calcul si verificarea informatiilor pe care le gasiti cu privire la acest aspect. Si asta pentru ca nu toate firmele de pompe funebre sunt indreptatite sa va ofere cele mai bune servicii, chiar daca acestea beneficiaza de promovare. Poate ca ar fi mult mai indicat ca inainte sa contractati o firma de pompe funebre sa incercati sa cereti informatii si de la alte firme cu privire la serviciile oferite, astfel incat sa le puteti compara si sa alegeti ceea ce este mai bun pentru voi. Asadar daca si tu te-ai regasit printre persoanele care a crezut ca nu mai are nevoie de firmele specializate in servicii funerare, ei bine te-ai inselat, iar motivele sunt nenumarate si le poti gasi la o simpla cautare.

 

Cum sărbătorești aniversarea de 50 de ani?

Oricât ne-am dori, nu putem opri schimbarea, înaintarea în vârstă, modificarea ritmului de viață cu care ne-am obișnuit. Nu putem schimba cursul vieții, dar putem investi pe parcursul ei în propria persoană, suficient, încât mereu să avem preocupări, activități și interese care ne mențin activi. „La 40 de ani ești ca la 20, iar la 50 ca la 25.” Poate ai auzit de multe ori astfel de afirmații și ai ajuns să-ți creezi o impresie greșită. Cu câteva zeci de ani în urmă, partenerul și copiii tăi erau pe primul loc, dar acum că ai trecut de 50 de ani, un nou spațiu devine disponibil doar pentru tine. În mintea ta se creează un echilibru, iar stima de sine devine mult mai puternică. Te apropii și mai tare de împlinirea visurilor tale. Orice vârstă ai avea, amintește-ți că momentul cel mai oportun este clipa de față. Prin urmare, nu ezita să ai grijă de tine, să ții capul sus și să lupți pentru visurile tale și pentru fericirea ta și a persoanelor dragi. La noi aniversarea căsătoriei este și ziua de naștere a mea, ne-am căsătorit în ziua în care eu împlineam 22 de ani, acum 24 de ani, așa că noi oricum sărbătorim ziua de naștere și desigur și căsătoria noastră. Bine, acum nu facem petreceri mari, sărbătorim în familie, cu băiatul nostru și cu părinții și frații. Comandăm tort special, așa să fie ceva deosebit. La 50 de ani îmi doresc să fie alături de mine persoanele dragi… 
Brandul Galbena de Odobești din gama Vincon împlinește anul acesta 50 de ani, ocazie cu care a primit o nouă etichetă, restilizată, dar și o ediție aniversară. Înființată în anul 1949, compania deține astazi peste 1.500 hectare cultivate cu viță de vie. Printre brandurile de vin din portofoliul Vincon sunt Galbena de Odobești, Sigillum Moldaviae, Mirabilis Machina, Ambrosio, Rosé Far Niente, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Oenoteca, Egregio, Rosé Vérité, Beciul Domnesc Grand Reserve.

Este riscant sa lasi masina singura atata timp!

Desi face parte din categoria bunurilor, o masina nu se lasa singura si abandonata pe termen indelungat fiind la fel de nejutorata ca un copil. Imagineaza-ti ca o lasi in fata blocului peste 30 de zile! O poti gasi sfaramata de crengile groase ale copacilor, cu geamurile sparte, zgariata cu cuiul de catre un raufacator sau devastata. Uneori masinile se mai si fura, iar in cazul in care hotii mai fac si un accident grav la volanul lor, le abandoneaza si fug. Te poti trezi acuzat, fara sa faci vreun lucru grav si sa fii nevoit sa te aperi, cu toate ca esti cel pagubit.
Unei masini singure si vulnerabile i se poate face mult rau, de aceea nu o lasa abandonata, ci rezerva-i un loc de parcare pe termen lung aeroport la Airoport-parking.

Aici zeci de oameni sunt in slujba masinii tale: agentii de paza, portarul care ridica bariera automatizata numai la sosirea sau la plecarea unui client, tot personalul acela amabil care are grija ca autoturismele lasate in grija lor sa fie luate in aceeasi stare la plecare.
Cei care au gandit parcarea au avut in vedere:
-ultrasecurizarea. Gardul, bariera automatizata sunt dublate de paza umana si de sisteme performante de supraveghere.
-confortul clientilor. Nu sunt lasati sa mearga cu bagajele in mana pana la terminal, ci sunt dusi cu microbuzul la scara avionului si sunt preluati in acelasi mod, indiferent de ora sosirii.

-oferte de imbunatatire a starii masinii in timpul stationarii. La cerere se pot curata scaunele contra cost, de exemplu.
-costuri oneste pe care sa si le permita toti oamenii, nu numai cei foarte bogati. Tarifele oneste practicate aici oglindesc echitatea sociala ca principiu suprem de tratare a clientilor.
-rezervarea facila a unui loc de parcare si preluarea celor mai mari grji ale celor care pleaca in strainatate pentru un termen lung.

Acesta solutie de parcare la loc sigur se adreseaza nu numai celor care pleaca din tara pe cale aeriana sau neaparat in strainatate, ci tuturor celor care lipsesc din oras o perioada indelungata si vor sa isi stie masinile la adapost. Fie ca pleci cu avionul, cu masina unor amici, cu autocarul, trenul sau microbuzul, lasa-ti masina in parcarea de langa aeroportul Otopeni, fiindca este cel mai sigur loc si bucura-te de vacanta!
In parcarea prezentata mai sus iti poti lasa masina 30 de zile si platesti numai 308 lei. Bucurati-va ca exista un asemenea loc ieftin de parcare la iesirea din oras si profitati din plin de el, sa va stiti masina in siguranta! Furnizorii de servicii se poarta cu clientii cu prietenie fiind gata sa le deschida portile parcarii la orice ora ar sosi.
Este laudabil si modul lejer prin care se rezerva un loc de parcare aici si eleganta cu care se stabilesc preturile. La un termen de peste o luna se negociaza direct, deci exista si posibilitatea sa iti lasi in siguranta masina 2 luni.
Sub atenta supraveghere a specialistilor de aici, masinii nu are cum sa i se intample un lucru rau!