Home » Archive for "ADVERTORIALE"

Manichiura – cartea de vizită a femeii

Manichiura este cartea de vizită a unei femei moderne! Unghiile puternice stau la baza oricărei manichiuri, fie ea french sau colorată. Manichiura denotă dincolo de frumusețe, îngrijire, curățenie și sănătate. Felul în care unghiile tale arată sunt o primă impresie pentru interlocutorii tăi, așadar trebuie să acorzi o atenție specială îngrijirii lor. În plus, dacă observi anumite schimbări în textura unghiilor, în culoarea sau structura lor, gândește-te la stilul de viață și de alimentație pe care îl adopți. Frumuseţea mâinilor este pusă în evidenţă de o manichiură excelentă, fie manichiură clasică sau manichiură french, manichiură fantezie sau manichiură grafică, cu gel sau ojă semiparmanentă. Pink Nails, cu ajutorul brandului Victoria Vynn oferă o gamă largă de produse destinate mâinilor în general și unghiilor în particular, și se dedică acestui segment cu varietate, începând cu geluri UV, continuând cu oje semipermanente și până la kituri sau consumabile și accesorii.

 

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania

La cea de-a 18-a ediție, Festivalul Internațional de Film Transilvania lansează prima platformă de streaming ce continuă online experiența de festival: TIFF Unlimited – produs unic atât în România, cât și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est. TIFF Unlimited, proiect de anvergură care completează lista inițiativelor propuse anual pentru promovarea cinematografiei românești și internaționale, este o platformă de streaming (VoD) care permite abonaților accesul la filme din selecția festivalului, precum și filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale. Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii vor putea viziona filme din selecția TIFF 2019, selecții din anii anteriori, precum și filme premiate din portofoliul companiilor de distribuție din România. TIFF Unlimited propune publicului lungmetraje premiate în marile festivaluri ale lumii, filme străine și românești apreciate de jurii și de public deopotrivă, filme curajoase, radicale sau controversate din genuri și contexte socio-politice diferite, dar și povești intime și speciale ca acelea din competiția acestui an. Platforma de streaming va include filme noi în fiecare lună, astfel încât experiența festivalului continuă, de fapt, pe tot parcursul anului. Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA/lună. Până pe 9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional – 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Toți abonații TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro. În plus, orice abonament activat, dintre cele trei scoase la ofertă, oferă acces gratuit timp de o lună la toate filmele de pe platformă, începând din 6 iunie. Din 10 iunie, costul abonamentelor se va modifica astfel: 17 Euro (3 luni), 35 Euro (6 luni), 65 Euro (1 an). Ce filme mi-aș dori eu să pot vedea pe TIFF Unlimited? Fără doar și poate documentarul Generația Woodstock (Woodstock: Three Days that Defined a Generation), documentarul care marchează aniversarea a 50 de ani de la prima ediție a legendarului festival de muzică Woodstock. 

 

Velux, noua generație de ferestre de mansardă

Mansardele, ca şi celelalte încăperi ale casei, trebuie să fie cât mai mult luminate natural, lumina să fie uniform distribuită, să se evite pe cât posibil strălucirile orbitoare, iar din interior să existe senzaţia de comunicare cu exteriorul. Grupul VELUX a revoluționat conceptul „ferestre de mansardă”. Cei peste 75 de ani de experiență au consacrat grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piață. Ferestrele de mansardă VELUX au fost create pentru a rezista în condiții de vreme extremă: ploi torențiale, acumulări masive de zăpadă, vânt și grindină, astfel încât tu să te poți bucura din plin de căldura căminului tău. Ferestre VELUX din gama Standard Plus conțin ferestre de mansardă la prețuri accesibile, fără a face compromisuri. Aceste modele au caracteristicile unei soluții funcționale, ușor de utilizat și cu o performanță energetică mult îmbunătățită. Alege între modele cu operare de sus sau de jos, lemn aparent sau ferestre cu finisaj alb din poliuretan, care nu necesită întreținere. Acest sistem unic de izolare îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și a temperaturilor scăzute. Vei avea întotdeauna posibilitatea să ventilezi încăperea, chiar și cu fereastra închisă, oricare ar fi tipul de fereastră. Fereastra este foarte potrivită pentru încăperile umede, precum băi și bucătării. Operarea de sus permite amplasarea elementelor de mobilier sub fereastră. Fereastra poate fi acționată şi electric. Ferestrele de mansardă din gama Standard Plus sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficiență energetică și confort. Sunt prevăzute cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț foarte accesibil, astfel faci economii la încălzire și păstrezi căldura în casă, fără niciun compromis. Cele 3 foi de sticlă și garnitura suplimentară te protejează de zgomotele de afară, iar locuința ta devine și mai confortabilă. Finisajul alb al poliuretanului nu va trebui vopsit din nou. Se păstrează curat foarte ușor, pentru că acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj impecabil al ferestrei, fără îmbinări. VELUX produce o gamă largă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor tip terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control. Bucură-te de confort maxim în casa ta! Soluțiile Premium VELUX includ o serie de produse avansate, cum ar fi ferestrele de mansardă inteligente electrice sau solare și ferestrele de mansardă pentru vedere panoramică. Această fereastră de mansardă are ca particularitate o dublă articulare. Articularea superioară permite deschiderea ferestrei în exterior într-un unghi de până la 450 oferind o priveliște deosebită. Pentru o curățare ușoară a geamului exterior, rotește fereastra 1800 și fixează opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele mâini libere. VELUX, aduce lumină în casa ta! Din 1942! 

 

Pink Nails – rețeta perfectă pentru manichiura cu gel

O manichiură perfectă se poate recunoaște imediat, ea necesită să fie realizată cu atenție, talent și răbdare. O sursă de inspirație pentru realizarea acestui detaliu important pentru îmbunătățirea frumuseții mâinilor unei femei este manichiura cu gel. Manichiura cu gel a devenit în ultimii ani un trend, pornind de la o necesitate practică. Este tehnică ce permite celor cu probleme ale unghiilor să mascheze defectele vizibile; datorită tehnicii de reconstrucție cu gel unghiile pot arăta perfect, pentru mai mult timp. Multe dintre cele care solicită la ora actuală realizarea unei astfel de manichiuri cunosc în detaliu care sunt pașii de urmat și ce produse ar trebui folosite. Calitatea va fi mereu pusă pe primul loc. Pentru ca un profesionist să își poate face treaba ca la carte are nevoie de aliați pe măsură, în acest caz fiind vorba de geluri ce își dovedesc calitățile în timpul utilizării. Pink Nails, cu ajutorul brandului Victoria Vynn oferă o gamă largă de produse destinate mâinilor în general și unghiilor în particular, și se dedică acestui segment cu varietate, începând cu geluri UV, continuând cu oje semipermanente și până la kituri sau consumabile și accesorii. Spus pe scurt, aici se vor găsi toate cele necesare pentru a realiza o manichiură completă. Cele interesate regăsesc toate informațiile, precum și produsele disponibile, în cadrul paginii oficiale. 

 

Soluții moderne de economisire a energiei la birou

Biroul este pentru mulți dintre noi, a doua casă. Dacă facem un calcul de ore, nu vom fi surprinși să aflăm că petrecem mai mult timp la birou decât acasă. Astfel, biroul devine un loc important în care creăm, ne îndeplinim responsabilitățile, acumulăm satisfacții mai mici sau mai mari, construim relații, dar consumăm și resurse. Într-o lume din ce în ce mai preocupată de schimbările climatice și protecția mediului, dar și de reducerea costurilor cu energia electrică, haideți să vedem, pe scurt, cum putem economisi energie la birou. Sugestiile sunt valabile pentru angajator și angajat, astfel încât biroul să fie prietenos mediului, dar și confortabil pentru munca făcută cu spor.
Cum economisim la birou: 
– menține o temperatură confortabilă pentru desfășurarea activității însă ai în vedere că fiecare grad în plus poate adăuga până la 10% la costurile de încălzire
– folosirea unui termostat modern te ajută să programezi încălzirea clădirii pentru perioada în care este locuită, iar în rest poate seta o temperatură de mentenanță.
– încălzirea sau aerul condiționat funcționează la capacitate maximă doar cu ferestrele închise.
– izolarea pereților este cea mai eficientă metodă de reducere a pierderilor în exterior. Un tavan fără izolație va pierde de 12 ori mai multă căldură față de unul izolat cu material de 200 de mm grosime.
– setarea calculatoarelor sau laptop-urilor să între în ”sleeping mode” dacă nu sunt utilizate timp de 15 minute. În sleeping mode folosesc cu aproximativ 70% mai puțină energie
– nu uita să stingi computerul la finalul zilei de lucru.
– la fel ca la computere, imprimantele sau copiatoarele pot intra în sleeping mode după 15 minute, economisind astfel energie.
– nu poziționa echipamente care degajează căldură (copiatoare, imprimante) lângă aerul condiționat.
– amplasează afișe / stickere care să reamintească atât individual (eco-coastere, sticker computer), cât și pentru echipă (stickere baie, imprimantă, aer condiționat, întrerupătoare etc.) câteva din regulile simple menționate mai sus.
Cum economisim în cantină / bucătăria biroului:
– apelează la aparatura electronică din clasa de eficiență A.
– folosește o mașină de spălat vase în locul spălatului clasic.
– amplasează senzori de mișcare pentru a aprinde / stinge lumina în locurile folosite mai rar.
– schimbă becurile clasice cu aparatură de iluminat eficientă energetic.
În acest sens cei de la E.ON au lansat proiectul #EconomiiLaPuterea100 și prin intermediul acestuia își propun să prezinte 100 de sfaturi care să te ajute să economisești energie.

 

Criteriile de care trebuie să ții cont atunci când alegi tipul de hrană pentru animalul tău de companie

 

Dacă deții un animăluț de companie, fie că este un cățel sau o pisică, cu siguranță îți dorești ca acesta să fie sănătos și de aceea este recomandat să-i asiguri o mâncare sănătoasă, pentru aceasta fiind nevoie să te informezi și să alegi cu atenție, cu ce îl hrănești. Pe site-ul https://pentruanimale.ro/ cei interesați vor găsi o multitudine de opțiuni în ceea ce privește hrana pentru animale. În acest moment, vei putea găsi pe piață diferite tipuri de hrană care vor fi în strânsă legătură cu vârsta animalului. Tipul hranei va trebui ales deci în funcție de vârstă, de greutate și mărime, de modul animalului de dezvoltare corporală și de nevoile speciale (dacă există) de alimentație ale acestuia. Este foarte important ca animalul tău să mănânce numai hrană de foarte bună calitate. Ingredientele care compun această hrană sunt cele care îi decid și calitatea și din acest motiv, hrana poate fi împărțită în mai multe categorii, în funcție de calitate și preț. Tipul de mâncare recomandat pentru cățelul tău poate diferi foarte mult, în funcție de talia acestuia, de greutate și de rasă. De aceea, majoritatea producătorilor de mâncare pentru căței, se asigură de o cât mai bună optimizare a hranei pentru diferite rase și dimensiuni. Numai în funcție de aceste criterii foarte importante și/sau de recomandările medicului veterinar (în anumite cazuri), cantitatea de mâncare administrată cățelului și tipul acesteia, trebuie alese cu grijă. De aceea, atunci când alegi mâncarea pentru cățelul tău, trebuie să ții cont de toate aceste detalii, pentru a te asigura că acesta va trăi cât mai sănătos și cât mai mult. PentruAnimale.ro este un magazin online, cu experienta de 13 ani, în care vei găsi hrană uscată și umedă pentru pisici și câini, dar și hrană pentru păsări, pești, cai și reptile; vei găsi totodată vitamine, șampoane și alte produse de îngrijire a animalelor, dar și diferite accesorii pentru acestea.

 

Ce este Revolut? Cum să obții un card Revolut gratuit?

Revolut este o aplicație de tip fintech. Aplicațiile de tip fintech combină tehnologia curentă și te ajută să îți fie mai ușor să econimisești și cheltuiești bani. Ai o mulțime de opțiuni de a avea mai multe monede asociate aceluiași cont, de a avea un excelent curs valutar, transfer bancar sau cu prietenii și multe altele. Cu Revolut primești și un card virtual și unul fizic, astfel că este o metodă ideală de a face cumpărături pe internet sau chiar și la magazinele fizice. Are marele avantaj unui curs valutar foarte bun, aproape de cel al BNR, astfel că la orice plată în afara țării poți să economisești. În plus, poți să ai un singur cont disponibil în zeci de monede. De asemenea oferă și opțiuni de securitate. Poți să blochezi cardul din aplicație instant când nu îl folosești și să îl deblochezi la fel de instant, doar să ai conexiune la internet pentru a intra în aplicație. Este un feature de securitate extrem de bun. Un alt mare avantaj îl reprezintă transferurile de bani instante în aplicație între utilizatori. Este ca și cum ți-ai scoate 20 lei din buzunar și i-ai da unui amic ca să îți plătești prânzul. Diferența este că poți face asta la virgulă, fără să ai cash la tine, direct din aplicația Revolut. O să vă placă la nebunie această funcționalitate și este foarte probabil ca transferul rapid de bani și cursul valutar bun să te fi făcut să auzi deja de Revolut. Poți avea în aplicație un card virtual, care are număr, serie, este emis de Mastercard, dar nu ajunge să fie livrat. Este ideal, de exemplu, pentru plăți pe internet. De asemenea, poți avea și un card fizic, la care va trebui să plătești livrarea (vreo 20-25 lei), dar nu este obligatoriu.

 

Cosuri pentru colectare selectiva care sa se asorteze cu cafeneaua mea

Ador pozele cu cesti de cafea maronie din care iese aburul parfumat! In poze nu se simte parfumul acela innebunitor, in cafeaneaua mea se va simti mereu. Cu siguranta ca aceasta bautura datatoare de energie este darul zeilor pentru a ne indulci  vietile noua, muritorilor. Toate decorurile din cafeaneaua mea le-am redus cromatic la alb, bej si maro. Chiar si florile de pe mese si tapetul din matase se incadreaza in cromatica. Intelegeti de ce am dorit si cosuri menajere de aceleasi culori. Moderne, prevazute cu capac le-am dorit atractive si nu respingatoare, ca fiecare client sa puna resturile de pe tava personal in ele si sa le colecteze selectiv. Inainte de a-mi deschide localul am colindat multe restaurante si cafenele din Bucuresti. Ma intreban atunci de ce nu acorda intreprinzatori importanta cuvenita dotarii unitatii cu un numar suficient de cosuri gunoi. Si numarul, dar si aspectul lor joaca un rol important in atragerea clientilor. De multe ori marturisesc ca am iesit din local, fiindca masa se afla tocmai langa cosul de gunoi, care iti taia pofta de mancare. Asa am colindat magazinele in cautare de pubele, dar nu au gasit produse care sa imi fie pe plac. Le-am gasit intr-o zi, intr-unul din restaurantele de lux din centrul orasului. Erau bicolore, maro si bej, cosuri colectare selectiva de lux, incapatoare si elegante avand grad maxim de stabilitate. Am stat de vorba cu seful de sala si asa am aflat sursa de aprovizionare cu cosuri de gunoi pentru colectare selectiva de lux. Aceste cosuri atat de utile si de frumoase se pot comanda foarte usor din magazinul online Europubele.ro. COPENHAGEN B COSURI PENTRU COLECTARE DESEURI SUPER POPULARE PENTRU ZONELE PUBLICE sunt fabricate din metal ultrarezistent si se potrivesc si restaurantelor si cafenelelor, mai ales in zilele in care consumatia atinge apogeul si ca urmare resturile de mancare si ambalajele umplu doua-trei cosuri de acest fel. Se apropie vara si oamenii vor veni la cafenele, ceainarii si restaurante sa se racoreasca, iar noi trebuie sa fim pregatiti. Am intrat pe site si mi-a placut aceste cosuri, de aceea am cerut o oferta de pret. Nu ma asteptam sa coste asa de putin si fiindca la comenzi de peste 175 de lei, transportul este gratuit, am comandat mai multe cosuri si pentru bucatarii si mesele din gradina. Abia astept sa deschid terasa in aer liber si oamenii sa poata simti parfumul florilor in functie de sezon: mai intai liliacul, apoi iasomia, salcamul, trandafirii, crinii si teii! In magazinul online Euro-pubele.ro se gasesc cosuri pentru parcuri si gradini, pentru localuri, dar si pentru case. Recomand tuturor managerilor sa aleaga cosurile din acest magazin! Peste tot pe unde merg, imi face placere sa vad cosuri din inox care stralucesc de curatenie, cu toate ca sunt destinate selectarii gunoiului. Ma apropii fara teama de ele si am grija sa respect compartimentarea speciala. Aceste cosuri gunoi se potrivesc in cladirile de birouri, in scoli, aerogari si sali de asteptare sau sali de spectacole. Tot timpul oamenii au ceva de pus la cos, deci nu este loc in care aceste produse sa nu isi dovedeasca utilitatea.

 

 

 

 

Jocuri păcănele 77777 – cele populare în rândul jucătorilor de cazino

Acum douăzeci de ani, bărbații ieșeau la un fotbal pentru a se relaxa la sfârșitul unei săptămâni de muncă. Acum, nu mai au timpul și energia necesare pentru a se angaja in activități fizice. Exercițiul fizic stimulează producerea endorfinelor și contribuie la reducerea stresului, diminuarea anxietății și simptomelor de depresie, creșterea stimei de sine și îmbunătățirea calității somnului. Dar ce faci când stresul este atât de mare încât nu mai ai puterea fizică de a alerga sau a merge la sală? Ce faci atunci când nu-ți mai vine nici să ieși cu câinele la plimbare sau cu copii in parc? Cele mai populare jocuri ca la aparate 77777, pot avea aceleași efecte pozitive asupra creierului ca și activitatea fizică atât timp cât nu exagerezi. Nu spune nimeni să înlocuiești complet exercițiul fizic, dar, uneori, o oră de jucat online poate să te ajute enorm. Domeniul jocurilor online este în continuă creștere. Pe măsură ce trece timpul, jocurile devin mult mai complexe, iar tematica mai diversă. În ciuda acestui progres, jocurile clasice încă rămân în topul preferințelor jucătorilor. Unul dintre cele mai jucate jocuri clasice este slotul cu 777. Încă extrem de popular și în ziua de astăzi, acest tip de joc se concentreză în jurul cifrei 7. Dacă ești suficient de norocos o poți câștiga și îți poate aduce premii consistente. Jocurile tradiționale de păcănele online sunt old school. Arată exact cum arătau și cele din cazinouri. În aceste tipuri de jocuri nu vei găsi efecte sonore atunci când câștigi un jackpot sau o grafică nemaivăzută. Cu siguranță te vei distra și îți vei aduce aminte de zilele în care jucai în cazinouri. Partea bună este că nici nu va trebui să te ridici din pat. Poți juca șeptari chiar din fotoliul tău, direct de pe telefonul mobil. Jocurile îți vor aduce bănuți când nimerești numărul norocos. Jocurile moderne au păstrat același stil clasic, dar vin și cu diferite îmbunătățiri. Pariază la păcănelele tale preferate și bucură-te de efecte grafice 3D, sunete unice și animații noi. Distrează-te cu jocurile tale preferate și alege ce îți place mai mult. Diversitatea jocurilor de cazino online este imensă și vei găsi cu siguranța unul care sa iți stimuleze creierul și sa iți ofere confortul psihologic de care ai nevoie pentru a inhiba eliberarea cortizonului – hormonul stresului. Totul este sa nu exagerăm, să menținem un echilibru. Împătimiții acestor tipuri de jocuri se pot distra fără a se înregistra într-un anumit cont sau fără a depune un depozit. Caută-ți jocul preferat și pariază cât dorești. Combinațiile norocoase îți vor aduce tot felul de premii. 

 

Elementele de constructie a unui restaurant

Printre cele mai profitabile afaceri ale momentului se numara ideea unui local, a unui pub si/sau a unui restaurant. Zilnic trec pragul zeci de oameni a acestor locatii de relaxare si de intalnire, mediu de afaceri si discutii. Daca te-ai gandit si tu sa-ti deschizi o astfel de afacere sa stii ca nu-I deloc o idee rea. Ba mai mult, este o idee profitabila de afacere care-ti poate aduce un profit pe masura. Odata ce ai decis sa faci acest pas trebuie sa stii ca e important sa investesti in promovare, astfel incat afacerea ta sa capete amploare cat mai repede si sa te poti bucura zilnic de un public cat mai numeros. Cel mai profitabil este sa achizitionezi un spatiu pe care, dupa nevoi, sa-l restaurezi si sa-l aduci la starea initiala. In cazul in care nu exista deja, sau vrei sa fii sigur ca proprietatea ta iti apartine in totalitate si nu iti provoaca neliniste, nu uita sa montezi macar o plasa gard impletita ieftina, prin imbinare de mai multe astfel de bucati, cu ajutorul carora sa-ti creezi un gard rezistent si innalt care te va proteja de hoti, praduitori sau poate de niste priviri nedorite, daca adaugi si elemente auxiliare de decor. In elementele de constructie alee unui restaurant pot intra si tot felul de echipamente sanitare, materiale de izolatie, aparate de climatizare, etc. Care sa asigure bunul demers al activitatilor ce vor urma sa aiba loc. Sunt elemente pe care ar trebui sa le verifici inainte de a contacta furnizorii pentru materia de consum, precum bauturile sau materia pentru preparate. Acest fapt iti ofera siguranta nu numai tie, din toate punctele de vedere, ci si angajatiilor si viitorilor clienti, pentru ca se stie ca, un loc bine pus la punct are o instalatie tehnica si o constructie in parametri optimi. Achizitionandu-ti aceste materiale de constructii vei beneficia de o calitate ridicata si de o super oferta de pret. E timpul sa devii antreprenor!