Colaborarea ta cu specialistii Adisaf.ro a fost una de succes. Sunt ani de cand impreuna cu asociatii ati obtinut multi bani, ati investit si ati detinut un loc fruntas in topul firmelor de profil, dar ati obosit. V-ati decis sa renuntati la firma si sa impartiti patrimoniul, sa va bucurati de pensie, de ceea ce ati strans si sa va petreceti timpul cu nepotii. E dreptul vostru sa faceti acest lucru, iar odihna se dovedeste binemeritata dupa atatia ani de truda.
Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care soliciti dizolvare lichidare societate, dar pot exista si contexte negative. Este posibil ca societatea sa fie insolvabila si sa nu se mai desfasoare activitatea de odinioara in cadrul ei sau asociatii sa nu se mai inteleaga si sa nu fie dispusi nici la cesiune parti capital social. Traducerea onesta a termenilor se realizeaza pe intelesul nostru de catre reprezentantii Adisaf.ro. Reprezentantii firmei iti vor explica pe larg ca desfiintarea unei firme sau a unei societati este un proces complex, realizabil in trei etape:

1. Dizolvare
2. Lichidare
3. Radiere.

Probabil te-ai speriat deja auzind de cele trei etape, de termeni care suna strain si amenintator pentru tine, dar tot ceea ce este de facut va fi executat ireprosabil de angajatii Adisaf.ro, cei care v-au ajutat sa si infiintati societatea. Va fi doar nostalgia ca afacerea s-a terminat, firma nu va mai exista si nu isi va mai desfasura activitatea. Cu Adisaf.ro toti cei care infiinteaza firme, societati sau SRL-uri se bucura de succes. Da, savureaza pe indelete cupa succesului, fiindca specialistii se intereseaza de:

-infiintarea firmei, venind cu idei de top
-gasirea sediului social potrivit
-oferirea de consultanta completa si pliata pe nevoile clientilor. Este nevoie de consultanta juridica? Exista avocati care cunosc legislatia si pot ajuta.

Firma nou infiintata are nevoie de personal in departamentele: resurse umane si contabilitate? Adisaf.ro pune la dispozitie cel mai bun personal. Ea se implica si in managementul firmei, venind cu cele mai bune idei si este potrivita sa faca acest lucru, datorita experientei si pregatirii salariatilor firmei respective.

-administrare imobile in urma semnarii unui contract. La sediul firmei disfunctiile vor fi rapid eliminate prin activitatea energica a administratorilor de la Adisaf.ro. Astfel ca instalatia electrica va fi reparata de cate ori se impune acest lucru, la fel instalatiile de la grupul sanitar, dar la nevoie se vor face si dezinsectii, dezinfectii si deratizari si curatenie generala. Toti antreprenorii care au beneficiat de administarare imobile marca Adisaf.ro au fost pe deplin multumiti.

Contactarea specialistilor de la acesta firma decurge foarte usor. Este suficienta o vizita pe site-ul oficial al firmei respective si completarea formularului pus la punct si in cateva minute, un reprezentant al firmei va suna. Discutia relaxanta va clarifica totul. Nici pentru infiintare, nici pentru obtinere de avize de functionare sau dizolvare-lichidare-radiere nu trebuie sa te deplasezi de la domiciliu, fiindca Adisaf.ro face totul pentru tine cu maxima responsabilitate si in cateva zile obtii actele care certifica legitimitatea demersului respectiv. Informatii bine structurate si complete sunt prezente si pe site, insa cel mai bine este sa soliciti consultanta, fiindca ei stiu multe secrete si le impartasesc cu drag clientilor sa ii ajute sa obtina succesul, dupa cum au ajutat firme ce se ocupa de distribuirea medicamentelor si a echipamentelor medicale, dezvoltatori imobiliari, transportatori rutieri de renume si It-isti. Vasta lor experienta se combina cu empatia, promptitudinea si cunoasterea legislatiei in vigoare. Ca sa poata ajuta pe cei care doresc infiintarea unor firme ei se pun la punct cu toate modificarile legale si cu tot ce apare nou. In concluzie, profitati de existenta firmei prezentate mai sus si lasati specialistii acesteia sa se ocupe de totul! Veti avea la timp toate documentele, fara sa va mai streseze drumurile, interactiunea cu institutiile si functionarii plictisiti, necunoasterea prevederilor legale. Un om care nu cunoaste cadrul legal si nu gaseste functionarii amabili care sa il initieze are nevoie de mult timp si de rabdare sa poata infiinta sau desfiinta pe cont propriu o firma. Nu are sens sa va luptati cu morile de vant, mai ales ca tarifele firmei prezentate mai sus sunt accesibile oricarui buzunar. Daca lichidarea firmei este unica solutie a momentului pentru afacerea ta, solicita specialistului Adisaf.ro sa te ajute!