Eu am un vis…. Nu il parafrazez aici pe Martin Luther King, ci vorbesc despre cum am ajuns sa imi cumpar eu ceea ce imi doream cu ajutorul unui credit de nevoi personale. Totul a pornit de la un vis, acela de a invata sa cant la un instrument, si anume la tobe. Stiu, suna ciudat, insa imi doream acest lucru inca de cand eram copil, dar lipsa banilor a facut ca totul sa fie, sau macar sa para, imposibil.

Acum, fiind adult, am ca orice om responsabil un job, destul de bine platit. Asa ca, am contactat un profesor si am stabilit sa iau primele lectii de percutie. Dar, pentru a invata un instrument nu este suficient sa mergi la ore, ci trebuie sa repeti mult si acasa. Clar aveam nevoie de un set de tobe. Insa, un set nou si bun costa peste 3000 de lei. Suma asta nu puteam sa o strang pentru ca am si eu, ca toata lumea, o chirie si alte cheltuieli de facut si nu puteam sa o dau nici din salariu pentru ca as fi ramas fara nimic. Profesorul meu a venit insa cu solutia. Sa fac un imprumut in banca. Era necesar un credit de nevoi personale. Imi era cam frica sa apelez la banci pentru ca auzisem povesti despre dobanzi care cresteau, despre rate in euro care explodau si asa mai departe. Dar, tot profesorul meu de percutie m-a linistit spunandu-mi ca si el are un credit si a reusit sa faca cea mai buna alegere cu VreauCredit.ro.

Nu este vorba despre o banca, ci despre o platforma online unde poti gasi cea mai buna banca pentru tine. Adica, acest site iti face comparatii in timp real la credite si rate, pentru toate institutiile din Romania. Fara a pierde timp si fara a te deplasa, afli repede de unde poti lua un imprumut care sa se plieze pe nevoile si pe veniturile tale.

Am calculat suma de care aveam nevoie pentru a-mi cumpara un set de tobe, dar si alte accesorii necesare si cand am tras linie mi-am dat seama ca acesta depasea de cel putin odata si jumatate pretul tobelor in sine. Deci, clar nu puteam sa iau totul cu banii jos. Asa ca, am introdus suma pe site-ul VreauCredit.ro, am pus o perioada de 5 ani pentru rambursare si apoi am apsat cauta.

Mi-au fost oferite peste 60 de rezultate ale cautarii, unde mi se afisau institutiile bancare, dobanzile, ratele lunare, suma totala de rambursat, DAE si tipul creditului. Am selectat poi vreo 3 banci care aveau oferte interesante si am intrat sa vad detaliile. Pana la urma m-am oprit la una din bancile care imi oferea multe avantaje daca treceam cu salariul la ea, printre care si o dobanda mult mai mica. Nu am mai stat pe ganduri si am aplicat. In putin timp am avut banii in cont si am putut sa cumpar primul set de tobe la care visam, cu tot cu accesorii. Sincer, nu imi venea sa cred ca am reusit sa imi indeplinesc visul si intr-un mod atat de simplu. Si, pentru ca am avut sprijin din partea VreauCredit.ro, nici macar nu simt rata lunara.

 

Tu ai un vis? Atunci fa un credit si pune-l in practica!