Daca nu stiti de unde sa achizitionati un vin de calitate sau care este locul unde se regasesc toti pasionatii de vinuri, urmeaza a descoperi raspunsul la intrebari in urmatoarele minute. Astazi v-am pregatit 5 motive esentiale pentru care sa comandati cu toata increderea din portofoliul WineMe.

  • Parteneriate de incredere

Toate vinurile din portofoliul WineMe sunt atent selectionate astfel incat clientii sa beneficieze de vinuri originale si de calitate.

Astfel, in potofoliul lor veti gasi atat vinuri de la furnizori locali si/sau nationali, cat si marci internationale sau vinuri de renume la nivel mondial. Orice parteneriat realizat de catre WineMe cu producatorii sisau cramele din totate, se realizeaza numai in urma unor verificari ample care sa stabileasca pe deplin calitatea premium a marfii si siguranta pe care o ofera consumatorilor. Astfel, fie ca vei comanda vinuri Aurelia Visinescu, fie ca vei opta pentru o marca de talie internationala, WineMe va garanteaza ca fiecare experienta va fi la fel de speciala.

  • Atentia la detalii

WineMe nu-si doreste doar sa ofere o selectie obisnuita de vinuri, ci depune eforturi in permanenta pentru a decoperi cele mai “curate” formule si cele mai inedite arome. Totodata, WineMe se axeaza si pe promovarea valorilor companiilor mici sau a celor aflate la inceput de drum, sustinand astfel traditiile si industria romaneasca in cadrul careia s-au formulat noi astfel de bauturi conforme, ce merita sa fie promovate si sa creasca frumos.

  • Calitatea vinurilor

Asa cum mentionam si anterior, furnizorii de vinuri sunt atent selectionati, ceea ce inseamna ca veti aseza pe masa si in pahare numai vinuri de o calitate aleasa. Indiferent de format, cantitate, producator sau pret, toate vinurile din portofoliul WineMe vin la pachet cu garantia satisfactiei si a calitatii.

  • Raport corect calitate-pret

Nu doar vinurile scumpe care necesita alocarea unui buget considerabil sunt de clitate. La WineMe exista inclusiv vinuri sub 50 lei din toate categoriile de tarie si din punct de vedere al varietatii de arome, care se bucura de un raport corect calitate-pret, astfel incat oricine sa-si permita un vin de calitate indiferent de moment sau de aportul financiar.

  • Siguranta si atentie

Se ofera o atentie sporita fata de client nu doar prin marcile si tipurile de vin selectate, ci si din prisma ambalarii, a livrarii si a modului in care selectia aleasa de vinuri va ajunge la consumator. Asadar, WineMe vine si cu o deviza personala – cea a integritatii si a garantiei ca sunt respectate toate demersurile si procedurile astfel incat intreaga experienta sa fie una care sa se ridice la nivelul asteptarilor.