Sexul, in forma sa cea mai romantica sau in forma cea mai salbatica este un act cat se poate de normal. Sub asediul unor hormoni care o iau razna fix atunci cand te astepti cel mai putin, actul sexual vine in preintampinarea noastra cu o degajare profunda de emotii si cu un rezultat profund de implinire.

Unii sunt mai fericiti si se pot lauda de fiecare data cu o experienta sexuala formidabila, altii sunt mai putini impliniti in ceea ce priveste viata lor sexuala. In cazurile in care actul sexual intalneste pe parcurs mici neplaceri in ceea ce priveste satisfactia exista intotdeauna o serie de solutii care pot fi salvarea unei relatii.

Iata care sunt cele 5 lucruri considerate asii unui raport sexual de calitate.

  1. Alimentatia

Pe cat de benefica poatee fi pentru sanatate atunci cand este intr-un raport echilibrat, pe atat de salvatoare poate fi alimentatia pentru actul sexual. Exista o serie de alimente si bauturi, precum ciocolata si vinul rosul, care sunt renumite pentru efectul afrodiziac al acestora. Consumul de substante cu rol afrodiziac poate starni si mai mult hormonii in vederea dobandirii satisfactiei sexuale.

  1. Relaxarea

Este foarte important ca pe parcursul unui act sexual sa fii cat mai degajat si relaxat, astfel incat sa te poti concentra pe momentul implinirii. Daca mintea ta o ia frecvent in alte directii si daca esti in permanenta o persoana stresata, atunci ai foarte multe sanse ca actul sexual sa nu fie unul implinit. Atunci cand incepi o partida de amor alaturi de partenerul tau invata sa renunti macar pe durata acestuia la toate senzatiile acelea care tind sa-ti distraga atentia si care ti-au produs un disconfort. Deseori in aceste cazuri poate fi de folos si preludiul, cel care iti poate captiva usor atentia de la orice neregula.

  1. Jucarii erotice

Nu este nicio rusine si cu atat mai mult nu trebuie sa fie o frustrare faptul ca alegi sa folosesti vibratoare magic wand sau alte jucarii sexxuale. Dimpotriva! Acestea sunt ideale pentru persoanele care au o viata sexuala slab din punct de vedere calitativ, avand un rol intens stimulator asupra organelor genitale. Iar in sex shop vei gasi o varietate extrem de larga din care este imposibil sa nu gasesti o jucarie sexuala pe placul tau.

  1. Mediul

Este extrem de important modulsi momentul in care iti alegi sa dai frau liber unei experiente erotice, mmai ales daca esti o persoana dificila la acest capitol. Mediul in care vei face acest lucru este un factor psihologic de mare amploare, astfel ca locurile aglomerate sau pline cu persoane neadecvate si mult prea posesive sau curioase poate strica momentul magic pentru ca-ti este frica ca vei fi prins. Asteapta momentul cel mai oportun sau cauta noi situatii. Poti avea o experienta desavarsita atat ziua, cat si noaptea, atat in propria locuinta, cat si la un prieten sau la un hotel. Important este sa nu te simti presat(a) mereu ca fix in punctul culminant ar putea intra cineva pe usa care sa strice totul.