In Apuseni sunt sate pierdute in creierii muntilor. Drumul pare nesfarsit, pana la biserica omul are de parcurs 4-5 kilometri, iar pana la scoala am vazut puiuti de om mergand 7 kilometri prin nameti. Locul ar fi de poveste, daca iarna nu s-ar auzi si urletul lupilor si drumul nu ar serpui prin pustietati. In plus, pentru aprovizionare, satenii se duca cu carutele (care au) pana la primul oras sau pana la primul magazin. Trebuie sa fie cumplit, cand drumul este acoperit de zapada si nu sunt utilaje care sa il curate. Un om bolnav este coborat tot cu carutele pana in locul in care pot ajunge salvarile. Lumina in case se face ca in trecut cu lampile pe gaz.Aici oamenii traiesc arhaic si imbatranesc in liniste, fara sa simta nevoia sa isi etaleze frumusetea, mai ales ca frumusetea spirituala este fara cusur. La multe case nu a ramas decat un batran cu nepoti sau copii la oras, care vin rar aici, la capatul lumii.
Am urmarit filmarea de la televizor in unul din aceste sate si m-am gandit, oare cum procedeaza familia de la oras, cand ii moare cineva aici in munti?
Apartinatorii trebuie sa stie ca dispeceratul funerar national 07Funerare.ro are in baza de date firme de pompe funebre din toate zonele tarii si imposibil sa nu redirectionneze apelul familiei indurerate catre cel mai apropiat furnizor de servicii care sa ajute.

Sa zicem ca stai in Bucuresti si bunica sau matusa se afla intr-un sat din munti, loc in care mai sunt cinci batrani in cinci case si nu se pot ajuta unii pe altii. Evident ca este trist, dar dispeceratul s-a gandit la acesti oameni care refuza sa fie ingropati la oras, ci vor in cimitirul dintre munti, fiindca acolo sunt partenerii de viata, parintii si fratii lor.
Daca nu are cine pregati trupul neinsufletit in satul acela izolat, sa stii ca se gaseste o firma de pompe funebre gata sa te ajute sa ii oferi bunicii ceremonia finala pe care o merita. Tine minte! Oriunde s-ar afla cei dragi, oriunde ar avea loc decesul, astazi nu mai esti singur in fata nenorocirii! Si stii de ce? Fiindca un barbat inimos a infiintat https://www.07funerare.ro, site care poate fi accesat de pe orice dispozititv si care iti permite sa soliciti interventia celei mai apropiate firme de locul unde a avut loc decesul.
Au trecut trei zile de la vot si ma gandesc ca au fost 3-4 persoane care au decedat in circumscriptie sau in apropierea ei. Nu este asa ca intelegeti cum cat de util este dispeceratul?
Apartinatorul poate intra rapid pe site-ul dispeceratului national si poate cauta in baza de date cea mai apropiata firma de pompe funebre careia ii solicita ajutorul.

Firmele inscrise in baza de date sunt de incredere, deoarece:
-au program non-stop. Omul care a pus bazele dispeceratului stie ca se moare la orice ora din zi si din noapte, de aceea nu accepta in baza de date firme care lucreaza numai ziua. Sa ne gandim ca la ora 23 moare cineva intr-un bloc sau intr-o gara. El trebuie ridicat rapid din acel loc, sa i se faca necropsia si mai ales sa fie spalat, imbalsamat, imbracat, altfel, daca trece un anumit timp, cadavrul poate fi greu de manipulat, cand intra in stare de rigiditate.
In plus, nu se poate lasa mortul in gara, la piata, in locuri publice din respect fata de cei care trec prin acel loc si din respect fata de decedat.
Oamenii mor peste tot si nu este deloc placut cand acest lucru se intampla in locuri publice. Stiu multe persoane sensibile care se simt rau toata ziua, daca vad un mort. Spuneam ca din respect pentru decedat nu este bine ca trupul sau sa fie lasat mai mult timp in locuri publice.

Groaza mortii i s-a intiparit pe chip, pozitia corpului lasa de dorit, de aceea preluarea sa de catre una dintre cele mai bune firme de pompe funebre este cea mai buna solutie.
-au oameni priceputi sa indeplineasca toate operatiunile necesare in vederea organizarii inmormantarii
-dispun de masini care asigura atat preluarea trupului neinsufletit de la locul decesului, dar si transportul decedatilor asezati in sicriu unde este necesar.
-au sali proprii de toaletare si imbalsamare
-au multe modele de sicrie, unele obisnuite si altele de lux
-personalul este empatic si trateaza fiecare caz in parte cu mult respect
-masinile funerare sunt autorizate, prevazute cu temperaturi scazute si conduse de soferi rabdatori
-preturile sunt oneste, raportate la calitatea serviciilor si apartinatorii isi permit sa apeleze la aceste firme care ofera servicii excelente.

Fie ca aveti un decedat in familie in mijlocul orasului sau intr-un sat uitat de lume, pe dispeceratul national 07Funerare gasiti o firma care sa se ocupe de cazul dumneavoastra. Ea poate organiza intreaga inmormantare, incluzand si pregatirea cosului de la biserica, a meselor de pomenire si a pachetelelor care vor fi impartite la biserica.